Οπαδική βία στα Ιωάννινα| Ο Κούγιας αναλαμβάνει τους τέσσερις συλληφθέντες- Νέα προθεσμία

Share on:

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, τέσσερις συλληφθέντες της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/4) στην περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωάννινα. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Μεγάλη Δευτέρα, κατέθεσαν δύο ακόμη συλληφθέντες του οπαδικού επεισοδίου οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι -μετά την απολογία τους- με περιοριστικούς όρους. Οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί και την Κυριακή στο γραφείο του ανακριτή, όπου και πήραν για σήμερα προθεσμία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες του σοβαρού οπαδικού επεισοδίου, από το οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά δύο άτομα, με το έναν εξ αυτών να σταθεροποιείται, πήραν νέα προθεσμία και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο, Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στις εισαγγελικές Αρχές. Τη νέα προθεσμία την έλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή παραιτήθηκαν οι δικηγόροι τους στα Ιωάννινα. Μάλιστα, στο δικαστήριο βρέθηκε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να συντάξει το υπόμνημα που θα καταθέσουν οι συλληφθέντες.

Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, κατέθεσε κάτι που αντιμαχόταν εξαρχής η αντίθετη πλευρά, δηλαδή ότι οι συλληφθέντες ήταν αυτοί που δέχθηκαν την οπαδική επίθεση και τους κυνηγούσαν οι τραυματίες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύσει βάσει της δικογραφίας, καθώς φαίνεται ότι ορισμένοι από τους συλληφθέντες ήταν οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου και κυνήγησαν τους οπαδούς της τοπικής ομάδας. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE