Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3 | Την πήρε μαζί του στην Super League 2

Share on:

Αν και υποβιβασμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Καισαριανή, νίκησε με 3-2 την Κηφισιά που έπαιζε τελικό παραμονής και την πήρε μαζί του στη Super League 2.
Αγκαλιά στη Super League 2 Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα! Οι νεοφώτιστοι έπαιζαν τελικό παραμονής στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, αλλά οι υποβιβασμένοι Ηπειρώτες δεν τους χαρίστηκαν, επικράτησαν με 3-2 στην Καισαριανή και τους πήραν μαζί τους στη χαμηλότερη κατηγορία.

Αυτή που απείλησε πρώτη ήταν η Κηφισιά όταν στο 11ο λεπτό ο Ματέους Σάντος έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του ΠΑΣ για να φύγει λίγο έξω. Κύρκος και Ροσέρο είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια και στο 26’ ο Νίνης με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, Ροσέρο και Κόντε έκρυψαν την μπάλα με τρομερά τακουνάκια και ο πρώτος πλάσαρε τον Νικοπολίδη για το 1-1.

Στο 53ο λεπτό ο Σάντος βρήκε Τεττέι που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αθανασίου και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ. Στο 65ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά μετά από γέμισμα, ο Αθανασίου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πρίτσας σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του σκόρερ.

Στο 70′ η Κηφισιά είχε κι άλλο δοκάρι σε τρομερό σουτ του Τετέι και τέσσερα λεπτά μετά, κόντρα στη ροή του ματς, ο Μπεγάλα πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι κι έγραψε το 1-2. Στο 80′ Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Μπεγκάλα και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2 ενώ στο 83′ ο Σάντος σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. με πλασέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Η Κηφισιά ανοίχτηκε στο φινάλε για να βρει το γκολ της νίκης και τελικά το δέχθηκε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Ροσέρο έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-3 στέλνοντας και την Κηφισιά στη Super League 2.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (86’ Γιόβαντσιτς), Νίνης (46’ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης (41’ Γκόμπελιτς), Μιλίτσεβιτς, Ματέους Σάντος, Τεττέη, Οζέγκοβιτς

Πας Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος (71’ Σόρια), Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (67’ Μίνα), Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (67’ Τζίνο), Ροσέρο, Κοντε (88’ Παμλίδης).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE