Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-1 | Ανέμελες ομάδες, ωραία μπάλα

Share on:

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, αμφότεροι αδιάφοροι βαθμολογικά, έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play out της Superleague.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ (1-1) με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play out της Superleague.

Ο Αλάγκμπε άνοιξε το σκόρ για τους Αρκάδες στο 12ο λεπτό, ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Γκρόζντανιτς στο 53ο λεπτό.

Ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Μόλις στο 12ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παλάσιος πήρε κεφαλιά, η φάση παρέμεινε «ζωντανή», ο Ρεγκίς από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και Αλάγκμπε πλάσαρε για 1-0 των Αρκάδων.

Οι Αρκάδες συνέχισαν με την ίδια ένταση και στο 29ο λεπτό είχαν διπλή ευκαιρία με Παλάσιος και Κρέσπι. Λάθος από τον Χριστογεώργο, ο Παλάσιος ντρίμπλαρε τον Μπάκιτς, έκανε το σουτ, έδιωξε στην γραμμή με υπερένταση ο Λαμπρόπουλος και στην εξέλιξη της φάσης ο Κρέσπι σούταρε άουτ.

Το ημίχρονο κλείνει με τον Αστέρα να προηγείται αλλά τον ΌΦΗ να έχει δύο δοκάρια με τον Τοράλ στο 15ο λεπτό και τον Ισέκα στο 24ο.

Οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έκαναν στο 54ο λεπτό. Ο Μπάκου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκρόζντανιτς έβαλε το πόδι του πριν από τον Τοράλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για την ισοφάριση του ΟΦΗ, που πίεσε για να την πετύχει.

Αμφότερες οι δύο ομάδες πραγματοποίσαν τις αλλαγές τους με στόχο το γκολ που θα του δώσει το «τρίποντο» ωστόσο δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση στα τελευταία λεπτά και έμειναν στο τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (71΄ Μουνάφο), Αλάγκμπε, Ζουγλής (71΄ Μπαρτόλο), Κρεσπί, Παλάσιος (80΄ Γκος), Μιριτέλο (81΄ Αγγελάκης)

Μέγας Θρύλος «πάτησε» την Φερεντσβάρος κι έφυγε για τελικό (39-32)
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Βούρος, Λουκάο, Μπάκιτς (88΄ Θεοδοσουλάκης), Μεγιάδο, Μπάκου (74΄ Γκλέιζερ), Τοράλ (74΄ Αποστολάκης), Ριέρα (83΄ Μοσκέρα), Ισέκα (83΄ Φελίπε)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE