Αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Share on:

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια ψηφιακή αποτοξίνωση, το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα. Με τον διανοητικό Ερμή στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της ασφάλειάς σας να βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον οραματιστή Ποσειδώνα στη ζώνη της οργάνωσής σας, το να μείνετε συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα που σας απασχολούν μπορεί να προωθήσει σημαντικά την επαγγελματική σας πορεία. Είναι εύκολο για το εξωστρεφές ζώδιό σας να απορροφηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε κλείστε τις συσκευές σας και μείνετε εστιασμένοι στον στόχο σας. Απόψε, μαζέψτε τους φίλους σας και γιορτάστε όλοι μαζί.

Την Κυριακή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Η λαμπρή στρατηγική σας σας έχει φέρει ως εδώ, οπότε γιατί να αλλάξετε πορεία ακριβώς πριν φτάσετε στο στόχο σας; Η νίκη είναι στο στόχαστρό σας, γι’ αυτό παραμείνετε στις ακλόνητες μεθόδους που σας έφεραν ως εδώ. Κάποιοι άνθρωποι που σας αντιπαθούν μπορεί να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο κύριο σχέδιό σας, ειδικά αν ζηλεύουν την επιτυχία σας, αλλά μην τους ακούτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι και σύντομα θα γευτείτε την επιτυχία.

Σκορπιός

Προχωρήστε και αφεθείτε για λίγο αυτό το Σάββατο, Σκορπιέ. Ακόμα κι αν τα γενέθλιά σας δεν είναι αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια αγορά, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ή ένα εορταστικό δείπνο με φίλους – η εποχή του Σκορπιού είναι η κατάλληλη εποχή για να γιορτάσετε. Η ανάμειξη του στοχαστικού Ερμή στο ζώδιό σας και του ονειρικού Ποσειδώνα στον διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας είναι αρκετή για να κάνετε μια πρόποση ή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Και αν ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι σε καλά επίπεδα, τότε κάντε στον εαυτό σας το δώρο που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

Το να ανοίγεστε μπορεί να είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε την Κυριακή, ειδικά για το τυπικά σιωπηλό ζώδιό σας. Αλλά είναι σημαντικό (και υγιές) να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας. Αφήστε αυτά τα συναισθήματα ελεύθερα σήμερα, καθώς ο Ήλιος του Σκορπιού μπαίνει σε σχηματισμό με την ευαίσθητη Σελήνη του Καρκίνου στον ειλικρινή ένατο οίκο σας. Η επιφυλακτικότητα μπορεί να σας αποξενώσει από την υποστήριξη που υπάρχει παντού γύρω σας. Διευκολύνετε τον στενό σας κύκλο (και τον εαυτό σας!) να σας βοηθήσει ζητώντας αυτό που χρειάζεστε αντί να περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάσουν τη σκέψη σας.

Σαββατοκύριακο 12-13/11 Τοξότης

Δεν είναι μόνο αυτά που λέτε, αλλά κυρίως οι μη αναγνωρισμένες, ασυνείδητες σκέψεις σας που μπορούν να υπονομεύσουν τις καλύτερες προσπάθειές σας, Τοξότη! Το Σάββατο, καθώς ο νοητικός Ερμής στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον μη λεκτικό Ποσειδώνα στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας, προκαλέστε τον εαυτό σας να παραμείνει προσεκτικός σε αυτές τις εκατοντάδες σκέψεις που στριφογυρίζουν στο κεφάλι σας. Χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε, μπορεί να φυτεύετε σπόρους αμφιβολίας ή αρνητικότητας. Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να το κάνει αυτό, πατήστε παύση και αντικαταστήστε αυτή την αρνητική υπόθεση με μια σκόπιμα θετική επιβεβαίωση. Την Κυριακή, κάποιες φοβίες του παρελθόντος μπορεί να αναγεννηθούν μέσα σας.

Αλλά δείτε τη θετική πλευρά πριν τρομάξετε πολύ. Αυτό θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι μια θεραπευτική εμπειρία και μια ευκαιρία να επεξεργαστείτε κάποια άλυτα ζητήματα. Ανοιχτείτε σε έμπιστους φίλους για το παρελθόν σας, καθώς ο Ήλιος στον οικείο Σκορπιό ευθυγραμμίζεται με την ευαίσθητη Σελήνη στον Καρκίνο και τον εμπιστευτικό όγδοο οίκο σας. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε όλα τα μυστικά σας. Μπορείτε ακόμα να είστε διακριτικοί ως προς το τι αποκαλύπτετε. Αλλά ένα τετ-α-τετ εκ βαθέων με τον καλύτερό σας φίλο θα μπορούσε να φέρει ανείπωτη ανακούφιση!

Αιγόκερως

Κανείς δεν αμφισβητεί την εργασιακή σας ηθική ή την εργατικότητά σας, Αιγόκερε. Όταν πρόκειται για την καριέρα σας, είστε όσο πιο άψογος μπορεί να γίνει κάποιος. Αλλά αν οι άνθρωποι έχουν κάποια “εποικοδομητική κριτική” για εσάς, αυτή είναι ότι δεν δίνετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε ή ακόμα και να ξεκουραστείτε. Το Σάββατο, καθώς ο κοινωνικός Ερμής συναντιέται με τον δημιουργικό Ποσειδώνα στους πιο κοινωνικούς σας τομείς, αφεθείτε σε λίγο προσωπικό χρόνο. Συναντήστε έναν φίλο για να πάρετε μαζί το μεσημεριανό σας γεύμα, έναν άλλο για τον απογευματινό καφέ και κάποιους επιπλέον για δείπνο. Το δίλημμα της Κυριακής είναι: Δέσμευση ή χωρισμός;

Μπορεί να είστε ανυπόμονοι να λάβετε απαντήσεις στα μεγάλα ερωτικά σας ερωτήματα, καθώς η ειλικρινής Σελήνη στον Καρκίνο και τη ζώνη των σχέσεών σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον κτητικό Σκορπιό. Αν πιέζετε τον σύντροφό σας να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στο απροχώρητο. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείτε. Αντ’ αυτού, σερβίρετε μερικές κούπες καφέ (ή ποτήρια κρασί) και εκθέστε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Μόλις συγχρονίσετε τους στόχους της σχέσης σας, θα είστε ένα ασταμάτητο δίδυμο! Αν είστε ελεύθεροι, ζητήστε από μερικούς ζευγαρωμένους φίλους τις συμβουλές τους για τα ραντεβού. Μπορείτε να μάθετε κάτι από την ιστορία της γνωριμίας τους; Γίνετε σήμερα ο πρωταγωνιστής της δικής σας ρομαντικής ταινίας βάζοντας τον εαυτό σας εκεί έξω με έναν αυθεντικό τρόπο.

Σαββατοκύριακο 12-13/11 Υδροχόος

Αν δεν μπορείτε να παραβείτε τους κανόνες αυτό το Σάββατο, δείτε τουλάχιστον πόσο μπορείτε να τους μετασχηματίσετε! Η ελεύθερη ευθυγράμμιση του διανοητικού Ερμή και του οραματιστή Ποσειδώνα στους επαγγελματικούς σας τομείς σας δίνει την άδεια να σκεφτείτε και να δράσετε έξω από το πλαίσιο. Κοιτάξτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε από διαφορετικές οπτικές γωνίες και συζητήστε τις ιδέες σας με άτομα από άλλα τμήματα. Το να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα “ίδια και τα ίδια” θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο για την απίστευτη επιτυχία σας -όπως αρμόζει σε έναν καινοτόμο Υδροχόο! Θα μπορούσατε να κάνετε σημαντικά βήματα προς μια νίκη που σχετίζεται με την εργασία σας αυτή την Κυριακή.

Αλλά επειδή αυτή η ευκαιρία δεν θα υλοποιηθεί από το πουθενά, κάντε λίγη επιπλεόν δικτύωση και προετοιμάστε τον εαυτό σας για μια εβδομάδα γεμάτη νίκες. Στείλτε μηνύματα σε σημαντικές επαφές, προωθήστε τη δουλειά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προγραμματίστε επαγγελματικά γεύματα. Αν υπάρχει κάποιος παράγοντας επιρροής στον τομέα σας που χρειάζεται μια χάρη, να είστε ο πρώτος που θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του. Κάνοντας το παραπάνω βήμα για να βοηθήσετε αυτό το άτομο, μπορεί να σας ανοίξει μια κρίσιμη πόρτα.

Ιχθύες

Είστε διχασμένοι ανάμεσα στο να κάνετε κάτι μεγάλο και το να μείνετε εντός των ορίων σας; Η λύση του Σαββάτου: Πετάξτε το βιβλίο με τους κανόνες και ακολουθήστε την καρδιά σας! Ο κυβερνήτης σας, ο οραματιστής Ποσειδώνας, βρίσκεται στο ζώδιό σας και είναι επακριβώς ευθυγραμμισμένος με τον καινοτόμο Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι: Εφόσον δεν κάνετε κάτι που αψηφά κατάφωρα την πολιτική της εταιρείας σας, θα είστε μια χαρά. Στην πραγματικότητα, αν βρείτε μια ιδιοφυή λύση ή δημοσιεύσετε κάτι που θα διαδοθεί παντού, οι υπεύθυνοι θα σας ευγνωμονούν!

Ανοίξτε τα δικά σας μονοπάτια αυτή την Κυριακή αντί να ακολουθείτε τα βήματα των άλλων. Βρίσκεστε στο στοιχείο σας όταν ανταλλάσσετε νέες ευρηματικές ιδέες και αυτή η μέρα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για εσάς. Αν έχετε αφήσει μια καινοτόμο ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ήρθε η ώρα να την φέρετε στην επιφάνεια. Ο κόσμος θα είναι δεκτικός στη δημιουργικότητά σας. Αν έχετε ένα ολοκληρωμένο προϊόν, αρχίστε να το εμπορεύεστε. Αυτή η επαγγελματική συμφωνία μπορεί να γίνει δική σας πριν το καταλάβετε.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE