Παναιτωλικός – Βόλος 2-3 από 2-0 | Τέτοια ματς φέρνουν κόσμο στα γήπεδα (vid)

Share on:

Παναιτωλικός και Βόλος μας χάρισαν από το Αγρίνιο ένα από τα συναρπαστικότερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στη Super League

Με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος, παίρνοντας τη νίκη με σπουδαία ανατροπή, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από το 16’ από γκολ των Σενγκέλια και Νταγκό. Στο 44’ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Καρέλης του Παναιτωλικού για κλωτσιά στον Εσκοβάλ, μετά από φάουλ που του έκανε ο κεντρικός αμυντικός του Βόλου.

Ο Τσοκάνης πέτυχε το 1-1 και το 1-1 καΙι Ο νεαρός  Κούτσιας το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 78’, μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Στεργιάκη.

Έτσι, οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους και ανέβηκαν (έστω και προσωρινά) στη δεύτερη θέση τη βαθμολογίας (-4 από Παναθηναϊκό), ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 10 βαθμούς, γνωρίζοντας την τρίτη φετινή του ήττα.

Παναιτωλικός (Αναστασίου, 4-3-3): Στεργιάκης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιου, Χουχούμης – Φλόρες (46′ Μλάντεν), Μάρτεσον (83′ Ζοάο Πέδρο), Κολοβός (83′ Ντίας) – Σενγκέλια (72′ Ντουάρτε), Καρέλης, Νταγκό (66′ Μόρσεϊ).

Βόλος (Μπράτσος, 4-2-3-1): Κλέιμαν – Ουές (88′ Ματίγια), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Τσοκάνης – Φερνάντες, Μεθκίδα (61′ Κούτσιας), Ντέλετιτς (75′ Μπατόκιο)- Οζέγκοβιτς (88′ Τάχατος)

https://www.youtube.com/watch?v=KvfPQKcxLG0

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE