Προτεραιότητα στην Υγεία μας | Ανοιχτή εκδήλωση με δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση (βίντεο)

Share on:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Υγείας, στην ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο Προτεραιότητα στην υγεία μας που πραγματοποιήθηκε από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ της Παρασκευής, στο Πάρκο Τρίτση.

Σκοπός της Δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση παιδιών και ενηλίκων για θέματα Υγείας και Περιβάλλοντος, ενώ η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή τα Capital Market και η Valuenews.gr

Στο χώρο υπήρχαν εκθεσιακά περίπτερα τόσο για την ενημέρωση των πολιτών όσο και για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων. Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με δραστηριότητες, όπως η κεραμική σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

Κατά την διάρκεια της Δράσης, δόθηκε η δυνατότητα στους Δημότες να υποβληθούν σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου και πραγματοποιήθηκαν από επαγγελματίες υγείας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Πάρκου , όπως αιματολογικές εξετάσεις HIV HBV HCB, Ασκήσεις ενδυνάμωσης Μνήμης, Τεστ άνοιας, Rapid TEST κ.α.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα επίσης να ενημερωθούν και για άλλα θέματα όπως η Δωρεά μυελού των οστών και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους για Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία.

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE