Κύμα παραιτήσεων στο twitter μετά τις απολύσεις που έκανε ο Έλον Μασκ

Share on:

Σε φάση βαθιάς κρίσης φαίνεται να εισέρχεται το Twitter, καθώς πλήθος δημοσιευμάτων στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέρριψαν το τελεσίγραφο του «Chief Twit», θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο την ίδια του τη λειτουργία.

Καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κλείνει προσωρινά τα γραφεία της, χρήστες αλλά και πρώην εργαζόμενοι του Twitter άρχισαν να λένε αντίο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να δημιουργούν λογαριασμούς σε άλλες πλατφόρμες.

Σύμφωνα μάλιστα με την ηλεκτρονική έκδοση του Guardian, τα hashtags #RIPTwitter, #TwitterDown, το Mastodon και το Myspace τρεντάρουν στην πλατφόρμα μετά την εκπνοή της προθεσμίας στο τελεσίγραφο του Μασκ.

Όπως μεταδίδει το CNBC, o Μασκ ζήτησε από ορισμένους κορυφαίους μηχανικούς που επέλεξαν να παραιτηθούν να αναθεωρήσουν την απόφασή τους, σύμφωνα με έναν μηχανικό του Twitter που γνωρίζει την κατάσταση. Το πρόσφατο κύμα παραιτήσεων έρχεται να προστεθεί στο κύμα μαζικών απολύσεων στην πλατφόρμα, αφήνοντας την εταιρεία σημαντικά μικρότερη από ό,τι όταν ο Μασκ ανέλαβε για πρώτη φορά τα ηνία στα τέλη Οκτωβρίου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE