Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στην ValueNews | 1 στις 4 επιχειρήσεις δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της ούτε σε δόσεις

Share on:

Άμεσα μέτρα από την Κυβέρνηση, ώστε να ελεγχθούν οι τεράστιες αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών, ζητά η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Σε συνέντευξή του στην Value News και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και ΕΒΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις, γνωστοποιώντας στοιχεία έρευνας που λένε ότι μια στις τέσσερις επιχειρήσεις δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει τα χρέη της ούτε σε δόσεις. 

Ο κος Χατζηθεοδοσίου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν προς συζήτηση, ήταν πρόταση των Επιμελητηρίων για διαγραφή μέρους των χρεών των επιχειρήσεων που προκάλεσε η πανδημία καθώς και χρήματα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης να διατεθούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE