Άνοδο στην τιμή της Βενζίνης | Πτώση για το πετρέλαιο

Share on:

Στα «ύψη» και πάλι κυμαίνεται η τιμή του λίτρου της αμόλυβδης βενζίνης με ταυτόχρονη πτώση της τιμής του diesel κίνησης με αποτέλεσμα η αμόλυβδη να αποτελεί το καύσιμο με την υψηλότερη τιμή.

Η μείωση της τιμή του diesel κίνησης θα δώσει μια «ανάσα» στους ιδιοκτήτες φορτηγών, λεωφορείων, ταξί αλλά και ιδιώτες καταναλωτές που έχουν επιλέξει κάποιο πετρελαιοκίνητο μοντέλο καθώς θα μειωθεί και πάλι το κόστος χρήσης των οχημάτων τους σε αντίθεση με το κόστος χρήσης των βενζινοκίνητων οχημάτων.Ωστόσο η διαφορά μεταξύ αμόλυβδης βενζίνης και diesel κίνησης κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα έως και 0,05 ευρώ ενώ παλαιότερα η διαφορά ανέρχονταν σε πάνω από 0,30 ευρώ!

Αν βέβαια συνεχιστεί η κούρσα ανόδου στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης και διατηρηθεί η τιμή του πετρελαίου κίνησης σε χαμηλά επίπεδα τότε ίσως η τιμή στο diesel να ανακτήσει την διαφορά που είχε σε σχέση με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου οι τιμές των καυσίμων στα πρατήρια των Βορείων Προαστίων σημείωναν μεγάλες διαφορές και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Newsauto.gr η τιμή της αμόλυβδης στο φθηνότερο πρατήριο ανήλθε σε 1,985 ευρώ και στο diesel κίνησης σε 1,915 ευρώ! Δηλαδή η διαφορά στην τιμή μεταξύ βενζίνης και diesel ανέρχονταν σε 0,07 ευρώ.

Λίγα μέτρα πιο πάνω από όπου καταγράφηκαν οι χαμηλότερες τιμές σε άλλο πρατήριο η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ανέρχονταν σε 2,065 ευρώ και τους πετρελαίου κίνησης σε 2,005 ευρώ. Δηλαδή η διαφορά μεταξύ των τιμών βενζίνης και diesel ανέρχονταν σε 0,06 ευρώ.

Σε άλλο πρατήριο που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα που έχουμε δημοσιεύσει η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης κυμαίνονταν σε 2,178 ευρώ το λίτρο και του diesel κίνησης σε 2,098 ευρώ το λίτρο. Δηλαδή η διαφορά μεταξύ των τιμών κυμαίνονταν σε 0,08 ευρώ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE