Θρίλερ στη Γερμανία| Babysitter κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση 33 βρεφών και παιδιών

Share on:

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση του babysitter που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών καθώς και παιδικής πορνογραφίας στη Βόρεια Ρηφανία-Βεστφαλία Γερμανίας.

Βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι ο 44χρονος παντρεμένος άνδρας που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών. Με αυτό τον τρόπο είχε πρόσβασh στα θύματα του, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Ούλριχ Μπρέμερ, εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας.

«Σχετικά με το πώς ο κατηγορούμενος είχε επαφή με τα παιδιά, μπορώ να σας ενημερώσω ότι, αφενός τα παιδιά προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, και αφετέρου, και αυτό αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των κακοποιημένων παιδιών, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε επιτυχώς ως baby sitter μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραξε τις πράξεις στους χώρους των οικογενειών».

Τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν και οι γονείς ανυποψίαστοι.

Στις περιγραφές των πράξεων του αναφέρει πως το μικρότερο θύμα ήταν μόλις ενός μηνών. Συνολικά ήταν 33 θύματα ανάμεσα τους βρέφη, μωρά ακόμα και παιδιά με αναπηρία. Οι βίαιες φαντασιώσεις του κατηγορουμένου σοκάρουν μέχρι και τις ανακριτικές αρχές. Όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου στο πορνογραφικό υλικό τεράστιου όγκου που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».
Μέχρι στιγμής μόνο το 10% του αποθηκευμένου υλικού έχει αξιολογηθεί και είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των θυμάτων κακοποίησης να συνεχίσει να αυξάνεται. Η αστυνομία έχει βρει τα ίχνη κι άλλων 73 υπόπτων, οι περισσότεροι είναι γονείς, συγγενείς, γείτονες, αδελφοί ακόμη και γονείς και παππούδες του κατηγορουμένου.

«Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο», ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Φαλκ Σνάμπερ, αστυνομικός διοικητής της Κολωνίας, δηλώνοντας σοκαρισμένος και έκπληκτος με όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες μηνών.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE