Τέμπη | Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων από το Σύνταγμα – Οργή στα social media

Share on:

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνονται συνεργεία καθαρισμού του δήμου Αθηναίων, να σβήνουν τα ονόματα των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, μπροστά στο Σύνταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδηλωτές που βρέθηκαν χθες μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, έγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ωστόσο αργά το βράδυ της Τετάρτης, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στo X, συνεργεία καθαρισμού βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν να σβήνουν τα ονόματα των αδικοχαμένων θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ρωξάνη Μπέη μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως δεν δόθηκε καμία εντολή στο συνεργείο για να καθαριστεί το σημείο, ωστόσο οι υπάλληλοι στην καθαριότητα του δήμου ακολουθούν την ίδια διαδικασία κάθε φορά μετά τις συγκεντρώσεις και τις πορείες.

Μεγάλη οργή στο Χ

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν πως πρόκειται για μια ντροπιαστική κίνηση, τονίζοντας πως για ακόμη μια φορά, προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να “ξεχάσει” την τραγωδία.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE