Survivor 2022| Αποχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λόγω προβλήματος υγείας

Share on:

Παρελθόν αποτελεί πλέον η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το παιχνίδι επιβίωσης καθώς αποχώρησε μετά από τραυματισμό της. Όλοι οι παίχτες ήταν αρκετά αναστατωμένοι για την πορεία της υγείας της αφού βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής του προγράμματος, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα».

Η καλή της φίλη Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτει ποιο ακριβώς είναι το θέμα υγείας που έχει να αντιμετωπίσει.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δε μπορούσα να την κάνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Καρφιά” στους συμπαίκτες της

Η παίκτρια μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή της αυτή και την συμβουλή που της έδωσαν οι γιατροί του παιχνιδιού. «Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην ρισκάρουμε σε ένα θέμα υγείας», είπε συγκεκριμένα.

Ο Τάκης θεωρώ πως είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Η Βρισηίδα είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE