Σπαρτιάτες | Μόνος του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Στίγκας

Share on:

Μόνος του και χωρίς κανέναν βουλευτή κοντά του εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις πυρκαγιές.

Η εικόνα είναι χαρακτηριστική και μαρτυρά το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι σήμερα έχουν προγραμματίσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα, υπάρχουν βουλευτές που προαναγγέλλουν εξελίξεις.

Μάλιστα, η συνεδρίαση γίνεται εξ αναβολής, καθώς τη Δευτέρα, ο κ. Στίγκας επικαλέστηκε σοβαρό και επείγοντα προσωπικό λόγο και αποχώρησε από τη Βουλή, με αποτέλεσμα την αναβολή της συνεδρίασης της ΚΟ. 

Αυτή η συνεδρίαση, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, αλλά διακόπηκε, αποτελεί μια προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που είχαν προκληθεί στις 27 Ιουλίου, όταν εννέα, από τους 12 βουλευτές του κόμματος έκαναν κοινή γραπτή δήλωση σε βάρος του προέδρου του κόμματος, για τα όσα είπε για τον βουλευτή Λάρισας, Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Πάντως, οι «Σπαρτιάτες» ανακοίνωσαν την περασμένη Κυριακή, ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα Κασιδιάρη, για τον Δήμο Αθηναίων.

Πηγή: liberal.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE