F1| Pole position ο Leclerc

Share on:

Σημειώνοντας εξαιρετικό τελικό γύρο, ο Σαρλ Λεκλέρ κατέκτησε για δεύτερη φορά έπειτα από την έναρξη του πρωταθλήματος την pole position για την εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής στο πλαίσιο του GP της Αυστραλίας, αφήνοντας πίσω του τον Μαξ Φερστάπεν για μία ακόμη φορά.

Με το να κατακτήσει την pole position αυτή στον τελευταίο γύρο του Q1, ο Μονεγάσκος αποδεικνύει για άλλη μία φορά φέτος πως έχει την ικανότητα να βρει την ταχύτητα που απαιτείται κάτω από τις απαραίτητες συνθήκες. Επιπλέον, αίσθηση προκάλεσε το κατατακτήριο αποτέλεσμα του ομόσταυλού του Κάρλος Σάινθ, με τον τελευταίο να έρχεται αντιμέτωπος με σειρά κακοτυχιών που τον αναγκάζει να εκκινεί τον αυριανό σημαντικό αγώνα από την δυσχερή ένατη θέση. Μένει μόνο να δούμε αν ο Ισπανός θα καταφέρει για άλλη μία φορά να ανταπεξέλθει στις δύσκολες αυτές συνθήκες και να αναχθεί σε μία θέση που θα του εξασφαλίσει το Podium.

Πρώτη σύνδεση του αυριανού αγώνα είναι στις 7:55 το πρωί, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η αναμετάδοση του στις 15:45 το μεσημέρι. Με το θέαμα που παράγεται την φετινή σεζόν κυρίως λόγω των μηχανικών αλλαγών στα μονοθέσια, είναι αναμενόμενος ένα συναρπαστικός αγώνας.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE