Ποια ζώδια θα ωφεληθούν τον Μήνα Μάρτιο

Share on:

To να διαχειριζόμαστε τη σχέση μας με τους άλλους δεν είναι ένα ταλέντο με το οποίο γεννιόμαστε, αλλά μια ικανότητα που αποκτούμε στην πορεία της ζωής. Θέλει τέχνη και μαεστρία. Η στάση, οι αντιδράσεις και οι αντιλήψεις μας διαμορφώνονται μέσα από την τριβή με τους άλλους. Ένα από τα πιο απαιτητικά ζητήματα στις σχέσεις, είναι πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες σεβόμενοι τις ανάγκες των αγαπημένων μας. Ο φετινός Μάρτιος με την Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού σε φέρνει αντιμέτωπη με αυτές ακριβώς τις ανησυχίες. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 σε καλούν να αναζητήσεις την ισορροπία στις σχέσεις, συντροφικές, οικογενειακές και επαγγελματικές.

Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι να διακρίνεις τι χρειάζεσαι εσύ και τι είσαι διατεθειμένη να προσφέρεις στον άλλο. Η αυθεντική αγάπη, τόσο προς τον εαυτό σου όσο και προς τους άλλους, είναι ένας ασφαλής οδηγός που σε απελευθερώνει από εγωιστικές απαιτήσεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 10/3, η επικοινωνία γίνεται πιο άμεση. Και ο λόγος πιο δυναμικός αλλά και παρορμητικός.

Μέχρι το τέλος του μήνα δε φοβάσαι τα λόγια σου, εκφράζεις τις σκέψεις σου και λες τα πράγματα με το όνομά τους. Σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες στις 11/3, αλλά και του Άρη στις 22/3 ο συναισθηματισμός επικρατεί στις σχέσεις και καθοδηγεί τις πράξεις σου. Η ρομαντική πλευρά της ζωής σε έλκει και σε γοητεύει. Για λίγο καιρό λειτουργείς δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στο ένστικτο και τη διαίσθηση. Μια εσωτερική αίσθηση να σε οδηγεί σε καινούργια μονοπάτια!

Γιατί και τον ωροσκόπο: Το ζώδιο είναι η αστρολογική σου ταυτότητα. Ο ωροσκόπος είναι το πώς η ταυτότητα αυτή εκφράζεται προς τα έξω. Εκτός από το ζώδιο διάβασε και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Βρες την ισορροπία στις σχέσεις
Η δράση σου συνεχίζει και την περίοδο αυτή να έχει ομαδικό χαρακτήρα. Μέσα από τη δυναμική της ομάδας αναπτύσσεις τις ηγετικές σου ικανότητες και τροφοδοτείς τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση. Οι φιλίες και οι κοινωνικές συναναστροφές είναι ιδιαίτερα σημαντικές το Μάρτιο. Δεν αποκλείεται μέσα από φιλικούς κύκλους να γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις γύρω στις 9/3 αποφεύγοντας εντάσεις και έντονες αντιδράσεις .

Από τις 11/3 και μέχρι το τέλος του μήνα κράτα επαφές και γνωριμίες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεν χρειάζεται να κοινοποιείς στους άλλους πολλές λεπτομέρειες για τις σχέσεις σου. Η έκλειψη σελήνης στις 25/3 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων και σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ανάγκες που έχεις από τη σχέση σου και των απαιτήσεων των άλλων από σένα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες προσφέρεται για ενδοσκόπηση και επαφή με τον εαυτό σοy και με τις βαθύτερες, εσωτερικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Μην ενεργείς απερίσκεπτα
Η ένταση που ξεκίνησε από τα μέσα του προηγούμενου μήνα, συνεχίζεται σχεδόν και στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου. Το άγχος σου εκδηλώνεται κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών. Είτε βρίσκεσαι σε υπερδραστηριότητα που σε εξαντλεί, είτε αντιμετωπίζεις εμπόδια και προστριβές που καθυστερούν τα σχέδιά σου. Επειδή οι ευκαιρίες δεν λείπουν γενικά από τη ζωή σου, οπλίσου με υπομονή που διαθέτεις απεριόριστη και περίμενε να δεις πώς εξελίσσονται οι καταστάσεις.

Απόφυγε παρορμητικές και απερίσκεπτες ενέργειες γύρω στις 3/3 και 9/3 γιατί η έκβαση θα είναι διαφορετική από αυτό που περιμένεις. Σύμφωνα με τις Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 η έκλειψη στις 25/3 σε προτρέπει να δώσεις προσοχή σε ψυχική και σωματική υγεία. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου φροντίζοντας τις ανάγκες σου εσωτερικές και εξωτερικές. Ως αποτέλεσμα, το άγχος σου θα μειωθεί και θα νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία. Με τη μετακίνηση Αφροδίτης και Άρη στους Ιχθύες στην πορεία του μήνα, μέσα από κοινωνικές επαφές και φιλικές σχέσεις βρίσκεις πιο εύκολα τα πατήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Αξιοποίησε την ενέργειά σου έγκαιρα
Η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον αέρινο Υδροχόο μέχρι τις 11/3 και 22/3 αντίστοιχα, λειτουργούν για σένα ως αντίβαρο στην αρκετά επιβαρυντική παρουσία του Κρόνου. Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 σε παροτρύνουν να αξιοποιήσεις τις πλανητικές αυτές επιρροές και να προωθήσεις στόχους, επιθυμίες και επιδιώξεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα, το κλίμα στη δουλειά βελτιώνεται. Ένας συνάδελφος ή συνεργάτης μπορεί να νιώθει περισσότερα για σένα και σιγά σιγά να αρχίσει να τα εκδηλώνει.

Η έκλειψη σελήνης στις 25/3 ανακινεί ζητήματα που αφορούν από τη μια τις φιλικές, κοινωνικές σου σχέσεις και από την άλλη τη σχέση σου με τα παιδιά. Τώρα μπορείς να δεις τα πράγματά πιο καθαρά και να προβείς σε αναγκαίες αλλαγές προς το καλύτερο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η ενέργειά σου παρεμποδίζεται από τον Άρη στους Ιχθύες. Νιώθεις μια εσωτερική ένταση η οποία μπορεί να εκδηλώνεται σε εσωτερικό άγχος και να μετατρέπεται σε συγκρούσεις, κυρίως στο χώρο της δουλειάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Πρoσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους & συνεργάτες
Για λίγο καιρό ακόμη οι οικονομικές έννοιες και δοσοληψίες κρατούν το μυαλό σου απασχολημένο. Ζητήματα κοινών με άλλους οικονομικών, όπως διατροφές, δάνεια και κληρονομικές εκκρεμότητες σε υποχρεώνουν να προχωρήσεις σε πράξεις για να επιλυθούν. Στην πορεία του μήνα, αρχικά στις 11/3 κι έπειτα στις 22/3, με τη μετακίνηση Αφροδίτης και Άρη στους φιλικούς σου Ιχθύες θα δεις τις έννοιες αυτές να καταλαγιάζουν. Εκεί που χρειάζεται ακόμη να αφιερώσεις ένα κομμάτι της προσοχής σου είναι στις επικοινωνίες που αφορούν τη δουλειά σου.

Υπάρχει μια γενικότερη διάσταση απόψεων από 10/3 και μέχρι τέλος του μήνα που σου φέρνει εκνευρισμό και ένταση. Γύρω στις 21/3 μια ψυχρότητα στις σχέσεις, σου δημιουργεί μια προσωρινή απογοήτευση και επηρεάζει τη διάθεσή σου. Αξιοποίησε την νέα σελήνη στις 10/3 σχεδιάζοντας ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι να πραγματοποιήσεις εδώ και καιρό. Η έκλειψη σελήνης ωστόσο στις 25/3, φέρνει σε σύγκρουση τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και σε αναστατώνει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Ασχολήσου με τη διαχείριση των οικονομικών
Η παρουσία του δυναμικού αλλά και παρορμητικού Άρη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου συνεχίζεται μέχρι τις 22/3. Όλο αυτό το διάστημα η ένταση και οι συγκρούσεις δε λείπουν. Αλλά αυτή ακριβώς η κατάσταση είναι αναγκαία για να μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τι πρέπει να αλλάξει και να το δρομολογήσεις. Η παράλληλη παρουσία και της Αφροδίτης επίσης στον Υδροχόο ωστόσο, λειτουργεί υποβοηθητικά ώστε να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να επικρατήσουν τα συναισθήματα που σε φέρνουν κοντά με τους άλλους.

Αξιοποίησε τη νέα σελήνη στις 10/3 για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για τη διαχείριση των οικονομικών σου. Στην πορεία του μήνα, η μετατόπιση πλανητών στον τομέα αυτό θα ενεργοποιήσει περισσότερο τη δράση σου. Θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε κληρονομικά, περιουσιακά θέματα, δάνεια, χρέη κτλ. Με την έκλειψη σελήνης στις 25/3 νιώθεις την ανάγκη να εξισορροπήσεις τις ανάγκες σου για αλλαγή παραστάσεων και επαφές με άλλους παράλληλα με τις καθημερινές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Οι σχέσεις σου στο επίκεντρο της προσοχής
Ο φετινός Μάρτιος αφορά το γάμο και τις σχέσεις σου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τομέα. Τόσο η νέα σελήνη απέναντί σου στους Ιχθύες στις 10/3, όσο και η μετακίνηση της Αφροδίτης στις 11/3 και του Άρη στις 22/3 στον ίδιο τομέα, παρέχουν την ευκαιρία για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων σου. Οι Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις είναι εδώ για να σου υπενθυμίσουν ότι οι αλλαγές που επιθυμείς δεν έρχονται πάντα με ευκολία.

Έτσι, κάποιες συγκρούσεις και διαφωνίες δε θα λείψουν. Όμως αυτές είναι που θα αποτελέσουν το κίνητρο για να εντοπίσεις που υπάρχει πρόβλημα. Ο Κρόνος εδώ και αρκετό καιρό σου δίνει λίγο σκληρά το μάθημα της διαχείρισης των σχέσεων. Και τώρα είναι η ώρα να δώσεις εξετάσεις και να περάσεις. Ο Δίας λειτουργεί υποστηρικτικά στα σχέδιά σου, μην το ξεχνάς και εμπιστεύσου την επιρροή του. Η έκλειψη σελήνης στις 25/3 μεγεθύνει οικονομικές ανασφάλειες και σου δημιουργεί αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Φρόντισε για την υγεία & την ευεξία
Η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον φιλικό Υδροχόο μέχρι τις 11/3 και 22/3 αντίστοιχα συνεχίζουν να προωθούν τα σχέδιά σου. Δημιουργικές δραστηριότητες, ευκαιρίες για διασκέδαση, ενασχόληση με τα παιδιά, αλλά και ερωτικές γνωριμίες είναι πιθανά σενάρια της περιόδου αυτής. Μια περισσότερη προσοχή χρειάζεται στις 3/3 και 9/3 γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις. Η επικοινωνία με το σύντροφο είναι ιδιαίτερα σημαντική από τις 10/3 και αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για τη βελτίωση της σχέσης σου.

Άλλωστε και η έκλειψη στις 25/3 σε οδηγεί προς την ίδια κατεύθυνση. Φέρνει στην επιφάνεια τις συντροφικές σου ανάγκες σε συνάρτηση με τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Στην πορεία του μήνα, το σύμπαν σε προτρέπει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Να ασχοληθείς με θέματα υγείας και ευεξίας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα κάποιες εντάσεις στο χώρο της δουλειάς διαταράσσουν την ισορροπία σου και νιώθεις άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Η τέχνη των υποχωρήσεων
Για λίγο καιρό ακόμη, οι οικογενειακές εντάσεις θα συνεχίζουν να επηρεάζουν την καθημερινότητά σου. Ίσως είναι η ώρα να σκεφτείς ότι κι εσύ κάποιες φορές θα πρέπει να υποχωρείς από τις πάγιες θέσεις σου και να αφήνεις τον έλεγχο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 3/3 και στις 9/3 γιατί ανατροπές και απρόοπτες καταστάσεις σου δημιουργούν αναστάτωση. Η νέα σελήνη του μήνα στις 10/3 από την άλλη, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για νέα ξεκινήματα. Τόσο στα δημιουργικά σου σχέδια όσο και στη σχέση με τα παιδιά σου. Μάλιστα, μπορεί να φέρει και προοπτικές για μια νέα γνωριμία.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 11/3 ενισχύει την παραπάνω επίδραση. Η εύνοια στους τομείς αυτούς συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα. Τέλος, με την παρουσία και του Άρη στον ίδιο ζωδιακό χώρο την τελευταία εβδομάδα θα αντιληφθείς τόσο την ενέργειά σου να ρέει καλύτερα, όσο και τις καταστάσεις γύρω σου να εξομαλύνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Ασχολήσου με το σπίτι & την οικογένεια
Μέχρι τις 23/3 η κινητικότητα στην οποία βρίσκεσαι σε κρατάει σε εγρήγορση. Μετακινήσεις, επαφές, αλλά και σύντομες αποδράσεις γεμίζουν το ήδη πολυάσχολο πρόγραμμά σου! Οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 σου θυμίζουν ότι οι έντονοι ρυθμοί πρέπει να ακολουθούνται και από μια περίοδο ηρεμίας. Έτσι, τόσο με την νέα σελήνη στους Ιχθύες στις 10/3, όσο και με την παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 11/3 το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Η ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου και να ασχοληθείς με το χώρο σου είναι μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Η υπερδραστηριότητά του προηγούμενου καιρού καταλαγιάζει και η επικοινωνία απελευθερώνεται από τις 10/3. Με τον Ερμή στον Κριό το σύμπαν συνηγορεί στο να κάνεις τώρα τις συζητήσεις που είναι σημαντικές για σένα για να προχωρήσεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Παρόλα αυτά, την τελευταία εβδομάδα του μήνα κάποιες ενδοοικογενειακές συγκρούσεις σε θυμώνουν και διαταράσσουν την ισορροπία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Κάνε τις κατάλληλες επαφές
Με την ενέργειά σου στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα ξεκινάει ο φετινός Μάρτιος και συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι τις 23/3. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των εσόδων σου δε λείπουν, αλλά απαιτείται να προσπαθήσεις να παραμερίσεις το άγχος και την ένταση που σου δημιουργούν οι αρνητικές σκέψεις και η οικονομική ανασφάλεια. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται να δείξεις τις μέρες γύρω από τις 3/3 και 9/3. Κάποιες ανατροπές ή έκτακτα έξοδα σε αποπροσανατολίζουν. Η έκλειψη σελήνης στις 25/3 σε επηρεάζει αρκετά.

Αφορά το δίπολο καριέρα – οικογένεια και σε φέρνει αντιμέτωπη με τη δυσκολία που υπάρχει πολλές φορές στο να συμβιβάσεις με αποτελεσματικότητα τους δυο αυτούς τομείς. Παρόλα αυτά τόσο με τη νέα σελήνη στους Ιχθύες, όσο και με Αφροδίτη, Άρη που σταδιακά θα μετακινηθούν στο ζώδιο αυτό, οι κατάλληλες επαφές και ιδέες, οι δημόσιες σχέσεις και οι σημαντικές επικοινωνίες που θα κάνεις δίνουν λύσεις για να οργανώσεις τη δράση σου και να μεθοδεύσεις τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση
Ο δυναμικός και μαχητικός Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου μέχρι τις 22/3 βγάζοντας προς τα έξω και το δικό σου δυναμισμό. Η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη, έχεις όρεξη για δράση και κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως. Πρόσεξε όμως γιατί εύκολα η τάση αυτή μπορεί να μετατραπεί σε βιασύνη, ένταση και υπερδραστηριότητα. Ιδίως τις μέρες γύρω από τις 3/3 και 9/3 η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα φέρνει εντάσεις. Η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σου μέχρι τις 11/3 σου χαρίζει γοητεία και ομορφιά.

Αξιοποίησε την εύνοιά της και φρόντισε τις σχέσεις σου. Στην πορεία του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου, με κάποιες ευκαιρίες βελτίωσης να κάνουν την εμφάνισή τους τόσο με τη νέα σελήνη όσο και με την Αφροδίτη στους Ιχθύες στις 10/3 και 11/3. Η έκλειψη σελήνης στις 25/3 σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπο να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, αφού εστιάσεις σε ποιον τομέα χρειάζεσαι βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Πέρασε από τη θεωρία στην πράξη
Με το πλανητικό σκηνικό να αλλάζει προς όφελός σου υποδέχεσαι το φετινό Μάρτιο και οι Aστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 είναι εδώ για σου δείξουν το δρόμο να αξιοποιήσεις την εύνοια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αρχικά το πρώτο δεκαήμερο με τον Ερμή στο ζώδιό σου αποτελεί το καλύτερο διάστημα για επικοινωνία και επαφές. Από εκεί και έπειτα, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες η διάθεσή σου ανεβαίνει, εστιάζεις στη χαρά της ζωής και νιώθεις πιο όμορφη και γοητευτική.

Η νέα σελήνη στις 10/3 γίνεται επίσης στο ζώδιό σου, άρα σε αφορά άμεσα. Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις κάποιο νέο ξεκίνημα που οραματίζεσαι από καιρό. Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και για τον επόμενο ένα μήνα ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό σου παρέχοντας την ενέργεια και το δυναμισμό που χρειάζεσαι να προχωρήσεις από τις σκέψεις στις πράξεις. Με τον Κρόνο να συνεχίζει να σε προσγειώνει κάνε τις σωστές επιλογές με ωριμότητα και σοφία.

πηγή:beautemagazine.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE