Πάτρα| Θα αμφισβητηθεί το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα, διαμηνύει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Share on:

Μέσω του δικηγόρου της η Ρούλα Πισπιρίγκου, επιμένει ότι δεν έβλαψε ποτέ τα παιδιά της και αμφισβητούν το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, εάν πράγματι ήταν ένοχη για τα εγκλήματα, ισχυρίζεται πως δεν θα παρέδιδε στις αρχές το ματωμένο πανάκι.

«Το βασικό πειστήριο είναι αυτό το πανάκι από το ατυχές περιστατικό με την μικρή Ίριδα. Είναι ένα στοιχείο που η ίδια έδωσε στις Αρχές. Εάν έφερε κάποιο για την ίδια κακοποιητικό στοιχείο, γιατί να το θέσει υπόψη των Αρχών; Εάν είχε κάνει κάποια εγκληματική ενέργεια, σκοπός της θα ήταν να εξαφανίσει τα πειστήρια και όχι να τα εμφανίσει στις Αρχές», ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος, στον οποίο ανέθεσε η ανακρίτρια την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου, Κ. Ζάρδας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι το πόρισμα πρόκειται να αμφισβητηθεί, ενώ εκτίμησε ότι στο δικαστήριο θα υπάρξει μάχη και μεταξύ των ιατρών και επιστημόνων.

Ο ίδιος έκανε λόγο για δύο αντιμαχόμενες πλευρές μεταξύ εμπειρογνωμόνων και τεχνικών συμβούλων. Είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τον ασφυκτικό θάνατο και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ασφυκτικός θάνατος.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE