Morbius | Πιο λίγο σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε…

Share on:

Ήταν αναμενόμενο πως μετά από την τεράστια επιτυχία του Spider Man: No Way Home θα ήταν πρακτικά αδύνατον  να μπορέσει το MCU να δημιουργήσει κάτι εξίσου καλό και συναρπαστικό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το Morbius παρότι αποτέλεσε μία ενδιαφέρουσα ιδέα ενός αντιήρωα που ενδεχομένως να έχει ανάγκη η Marvel τώρα που εισέρχεται στην καινούρια φάση της, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους φανατικούς των σειρών των ταινιών.

Ενδεχομένως, αυτό που αποτέλεσε κύριο παράγοντα στην αποτυχία δημιουργίας εντυπώσεων να ήταν ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσονταν η πλοκή. Ο τρόπος αυτός φαίνονταν βιαστικός και απερίσκεπτος σε ορισμένα σημεία και δεν κατάφερνε να δέσει τον πολυαγαπημένο από τα comics χαρακτήρα με το mainstream κοινό.

Το MCU από εδώ και στο εξής καλείται να λύσει το κουβάρι της ένωσης του Morbius με τους υπόλοιπους χαρακτήρες που, όπως φαίνεται θα είναι αναπόφευκτο και θα οδηγήσει στην δημιουργία νέων ταινιών.

Επιβάλλεται από την άλλη η δημιουργία καλών πρώτων ταινιών χαρακτήρων έπειτα από  την λύση μεγάλων συμβολαίων όπως του Robert Downey Jr και του Chris Evans καθώς η πρώτη εντύπωση ήταν αυτή που παραδοσιακά έλκυε τους θαυμαστές του MCU.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE