Κάτω Πατήσια | Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 56χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Share on:

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (24/01) έλαβε ο 56χρονος που κατηγορείται για την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του στα Κάτω Πατήσια.

Ο 56χρονος φέρεται να εκβίαζε το παιδί με γυμνές φωτογραφίες, με το σχετικό υλικό να εντοπίζεται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο κινητό και στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για τουλάχιστον 7 χρόνια ο κατηγορούμενος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της.

Ο 56χρονος που φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται, όπως αναφέρει το ΜΕGA, διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Ασελγούσε σε βάρος της από τα 8 της

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα στοιχεία που φέρεται να κατέθεσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η 16χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η ανήλικη κατέθεσε πως ο 56χρονος από την ηλικία των οκτώ ετών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022 ασελγούσε σε βάρος της και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και την σύλληψή του, την βίαζε συστηματικά.

Κατά τις ίδιες πηγές, σύμφωνα με την ίδια, η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά, ήταν στις 13 Ιανουαρίου.

Το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε, και μίλησε στην μητέρα της.

Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, και παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, με θύτη τον σύντροφο της μητέρας της.

Η 16χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είπε στους αξιωματικούς ότι ο δράστης, της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης της ζητούσε να του στέλνει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Πηγή: reader.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE