Γλυφάδα | Σε σοκ η Δέσποινα Καρνέζη που έχασε αδερφή και σύζυγο

Share on:

Στο σημείο του μακελειού βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Δέσποινα Καρνέση που σώθηκε σαν από θαύμα από το φονικό. Τραγική φιγούρα η γυναίκα που έχασε αδερφή και άνδρα από τα πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως είχε μεταφέρθεί στο νοσοκομείο, βρισκόμενη σε σοκ στην συνέχεια επέστρεψε έξω από τα γραφεία της εταιρείας της.

Συντετριμμένη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, ο 70χρονος έψαχνε εναγωνίως και την Δέσποινα Καρνέζη με στόχο να την σκοτώσει, καθώς τη θεωρούσε συνυπεύθυνη για την απόλυσή του.

«Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει»

Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι και τα λόγια της συζύγου του καπετάνιου που επίσης έχασε τη ζωή του από τα πυρά του Αιγύπτιου. «Τον παίρνω τηλέφωνο εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει», έλεγε η σύζυγος του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, ενός από τα θύματα των πυροβολισμών που εξαπέλυσε ο 70χρονος στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, πριν αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα του καπετάνιου μίλησε στον Alpha όταν ακόμα δεν είχε ενημερωθεί για τα θύματα και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, ενώ ο γαμπρός της ήταν καθ’ οδόν για να μάθουν περισσότερα. «Τον παίρνω τηλέφωνο, προσπαθώ εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει», έλεγε η γυναίκα σοκαρισμένη. Όπως είπε, ο Ηλίας Κουκουλάρης εργαζόταν στη συγκεκριμένη ναυτιλιακή για 32-33 χρόνια.

Με πληροφορίες της cnn


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE