Άνδρας έριξε το αυτοκίνητο της συντρόφου του στη θάλασσα γιατί εκνευρίστηκε

Share on:

Ένας άνδρας στην Κρήτη πήρε το αυτοκίνητο της συντρόφου και μητέρας του παιδιού του, έπειτα από έναν διαπληκτισμό και το «πέταξε» στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Cretalive, το ζευγάρι που δεν ζούσε μαζί τον τελευταίο χρόνο, είχε μπει στη διαδικασία επανασύνδεσης.

Μια από τις ‘διαπραγματεύσεις’ κατέληξε σε τσακωμό. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον 28χρονο να φεύγει εκνευρισμένος από το σπίτι της 27χρονης, να παίρνει το κλειδί του αυτοκινήτου της, να οδηγεί έως τη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας και να ρίχνει το όχημα στο νερό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμεναρχείο, με δύτες να διαπιστώνουν πως δεν υπήρχε άνθρωπος στο όχημα, πριν αρχίσει η επιχείρηση ανάσυρση με γερανό.

Η σχέση του ζευγαριού άρχισε το 2017 και όπως καταθέτουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του, χαρακτηριζόταν πάντα από τοξικότητα. Ενδεικτικά, στο παρελθόν έπειτα από έναν διαπληκτισμό η γυναίκα είχε χαράξει το αυτοκίνητο του άνδρα.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο περιστατικό που επί της ουσίας, έληξε την όποια προσπάθεια επανασύνδεσης, η γυναίκα κατήγγειλε τα συμβάντα στις αρχές και κατέθεσε μήνυση. Εξασφάλισε τα περιοριστικά μέτρα, με τη δίκη του πρώην συντρόφου της -ο οποίος συνελήφθη- να αναβάλλεται για τις 6/3.

Πηγή: news247.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE