41χρονος ψαροντουφεκάς αγνοείτε στην Κάρυστο

Share on:

Εντατικές έρευνες πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του 41χρονου ψαροντουφεκά, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από το απόγευμα της Τρίτης στην θάλασσά στην περιοχή του Κάβο Ντόρο, στην Εύβοια.
Ο ίδιος μαζί με την παρέα του κατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση. Μόλις όμως βγήκαν στην επιφάνεια οι δυο, διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί. Το μόνο που βρήκαν ήταν η σημαδούρα του, η οποία είχε αρχίσει να κατευθύνεται ανοιχτά προς την θάλασσα.
Οι λιμενικές Αρχές που ειδοποιηθήκαν σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης με τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) στην οποία μετείχαν 3 περιπολικά του Λιμενικού Σώματος σκάφη ιδιωτών, ενώ στις έρευνες μετείχε και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού όπως επίσης και ιδιώτες δύτες που ειδοποιήθηκαν συγχρόνως χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαψεύδει ο δήμαρχος πως βρέθηκε νεκρός ο άνδρας

Ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στο evima.gr δήλωσε πως οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41 χρόνου ψαροντουφεκά βρίσκονται σε εξέλιξη από τις λιμενικές αρχές και διαψεύδει τις πληροφορίες που αναφέρουν τον εντοπισμό του 41χρονου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE