Πόπη Τσαπανίδου στην Κατερίνα Καινούργιου| Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία

Share on:

«Πόπη, έλα με φόρα!». Με αυτόν το τρόπο υποδέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Πόπη Τσαπανίδου, χρησιμοποιώντας φράση που είχε πεί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσιάζοντάς τον σε προεκλογική ομιλία.

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική», είπε η Πόπη Τσαπανίδου όταν η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για παλαιότερη συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει ότι δεν θα «έμπαινε» στην πολιτική, ενώ αναφέρθηκε στο πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Είχα λίγες ημέρες για να αποφασίσω αν θα αποδεχτώ την πρόταση. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Η λογική μου, μού έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω», είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Στην ερώτηση για το debate, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι δεν συμβούλευσε τίποτα τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «είναι ένας κανονικός άνθρωπος».

«Δεν του έδωσα εγώ κάποια συμβουλή,. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει απίστευτη εμπειρία και επίσης και αυτό είναι το μεγάλο χάρισμα που έχει, είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Δεν χρειάζεται συμβουλή για να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι. Είναι αυτό που βλέπεις, που θα καθίσει στην καρέκλα και θα πάρει την ερώτησή σου και θα την απαντήσει μέσα από την ψυχή του», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για τη συνέντευξη που έγινε… viral, σχετικά με το αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, η Πόπη Τσαπανίδου είπε ότι δεν θυμάται ότι το είχε πει.

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική. Τώρα λέμε κάτι εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό. Όταν το είπα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει μια πρόταση. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος», εξήγησε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι σε πέντε χρόνια από σήμερα και αν αυτά που λες σήμερα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Τώρα τα πιστεύεις όμως», πρόσθεσε η Πόπη Τσαπανίδου.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE