Θεσσαλονίκη | Εισαγγελική παρέμβαση για τους νεαρούς που έπαιζαν μποξ σε δημοτικό σχολείο

Share on:

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζοντας νεαρούς να έχουν στήσει αυτοσχέδιο ρινγκ σε αύλειο χώρο δημοτικού σχολείου στη Χαριλάου και να παίζουν μποξ, φορώντας γάντια.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση από το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου. Μεταξύ άλλων θα ερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την παραγγελία, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα ερευνηθεί, εάν έχουν διοργανωθεί και άλλοι τέτοιοι αυτοσχέδιοι αγώνες.

Ολα ξεκίνησαν όταν νεαροί στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να βάλουν τα γάντια τους, να βγάλουν τις μπλούζες τους, και να παίξουν κάτι σαν μποξ στην αυλή ενός δημοτικού σχολείου, έχοντας μάλιστα και κοινό που τους ενθάρρυνε και τους έδινε και οδηγίες πώς να χτυπήσουν τον αντίπαλο… Το συμβάν έλαβε χώρα στο 107ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Χαριλάου, με τους περίοικους να καλούν την Αστυνομία.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλαν, πέρασε σχεδόν μία ώρα μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του περιπολικού, με τους αστυνομικούς απλά να κάνουν σύσταση στους νεαρούς, οι οποίοι τελικά και το «διάλυσαν» και αποχώρησαν.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE