Ολυμπιακός | Πήρε τον Αργεντινό Ορτέγκα | Παίζει αριστερό μπακ

Share on:

Ο 24χρονος αριστερός μπακ ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ετοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τον Ομαρ Ρίτσαρντς ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο 24χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (25/8) λίγο μετά τις 22:40, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Αργεντινός ανέφερε: «Ευχαριστώ για την υποδοχή, είμαι χαρουμενος που είμαι εδώ. Να κάνω τις εξετάσεις και θα πουμε περισσοτερα αυριο».

Ο Λατινοαμερικάνος το Σάββατο (26/8) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους Πειραιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια θα ανακοινώσουν και επίσημα την προσθήκη του.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα αποτελέσει με τον Ομάρ Ρίτσαρντς το δίδυμο στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού, ενώ ο Ραμόν θα παραχωρηθεί δανεικός στην Εσπανιόλ, για να πάρει παιχνίδια και να βελτιωθεί.

Όσοι γνωρίζουν λεπτομερώς το πρωτάθλημα της Αργεντινής αναφέρουν τον Ορτέγκα ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Λίγκας. Η Βελέζ Σάρσφιλντ απέρριψε αμέτρητες προτάσεις τα τελευταία τρία χρόνια για τον βασικό της αριστερό μπακ. Προτάσεις πολύ υψηλότερες από εκείνοι που τον ντύνει τελικά στα ερυθρόλευκα.

Αλλά ο σύλλογος είχε δώσει την υπόσχεσή του στον παίκτη ότι θα τον αφήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο να αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατάφερε να συμφωνήσει μαζί του σε όλα, από την πρώτη στιγμή, η μεταγραφή έγινε. Παρά τα διαρκή εμπόδια που έβαζε η αργεντίνικη ομάδα.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE