Γιτζάκ Σουμ | «Φοβόμασταν ότι ο Ολυμπιακός θα μας έριχνε κάτι στο νερό»!

Share on:

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μακάμπι Χάιφα στο Champions League και ο Ισραηλινός, πρώην προπονητής των «πρασίνων» το 2003  Γιτζάκ Σουμ δήλωσε ότι: «Στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φοβόμασταν ότι θα μας έβαζαν κάτι στο νερό»!

Κι αφού δεν βρήκαν ποτέ, γιατί το επικαλείται σήμερα ο γεροΣουμ; Αν είχαν βρει τίποτα περίεργο, να το έλεγε. Άβυσσος η ψυχή του Γιτζάκ, από τις υπερβολές.

Οι δηλώσεις του Σουμ στην διεύθυνση: https://www.one.co.il/Article/412834.html

«Δεν υπάρχει παίκτης στη σημερινή Μακάμπι που θα έπαιζε στη δική μου ομάδα. Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που επενδύουν περισσότερο, οι υπόλοιπες είναι πιο αδύναμες απ’ ό,τι ήταν τότε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και πολύ ζόρικος στην έδρα του. Η ατμόσφαιρα, το γήπεδο, οι παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να πάω σε μαγαζί Ολυμπιακών, ο ιδιοκτήτης θα μου ζητούσε να φύγω. Πριν από το ντέρμπι στέλναμε κάποιον στα αποδυτήρια να δει αν μας είχαν ρίξει κάτι στα νερά των παικτών μας.

Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει, δεν ξεγράφω τη Μακάμπι. Πρέπει να παίξει την μπάλα της και να μην κοιτάζει τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετώπιζε κάθε ομάδα από το Ισραήλ».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE