Περιστέρι εναντίον Ρίτας απόψε για το Basketball Champions League

Share on:

Το Περιστέρι υποδέχεται την Ρίτας Βίλνιους (19:30, Cosmote Sport 4) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας για την νίκη που θα το βοηθήσει να διατηρήσει τις ελπίδες του για απευθείας πρόκριση στην φάση των 16.

Το Περιστέρι έχει μία πρόκληση σήμερα (30/11) μπροστά του, αφού υποδέχεται την Ρίτας Βίλνιους (19:30, Cosmote Sport 4) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ψάχνει για την 3η νίκη της, η οποία αν έρθει θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην play-in φάση, ενώ θα διατηρηθούν και οι ελπίδες για απευθείας πρόκριση στην φάση των 16 της διοργάνωσης (Βάσει συστήματος διεξαγωγής, ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 και 3 θα πρέπει να παλέψουν για την πρόκριση μέσω play-in, όπου θα διασταυρωθούν με έναν αντίπαλο άλλου ομίλου).

Στο Περιστέρι ελπίζουν στην στήριξη του κόσμου ενόψει ενός δύσκολου αγώνα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που στον πρώτο γύρο διέσυρε τους “Πρίγκιπες” με 89-64.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE