Μπόκα Τζούνιορς | Πρωτάθλημα στην Αργεντινή με δώρο από τη Ρίβερ Πλέιτ (video)

Share on:

Την τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, η Ρίβερ χάρισε τον τίτλο στη Μπόκα.

Απίθανα πράγματα έγιναν τα ξημερώματα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Στην τελευταία αγωνιστική, η Μπόκα Τζούνιορς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, χάρη στη βοήθεια της μισητής της αντιπάλου, της Ρίβερ Πλέιτ.

Η Ιντεπεντιέντε σόκαρε τη Μπόκα μέσα στο «Μπομπονέρα», ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το αποτέλεσμα αυτό έδινε τον τίτλο στη Ράσινγκ, η οποία φιλοξενούσε τη Ρίβερ Πλέιτ. Όμως η Ρίβερ πέτυχε δύο γκολ μετά το 80’ και νίκησε 2-1, δίνοντας ουσιαστικά τον τίτλο στη Μπόκα Τζούνιορς.

Η ατμόσφαιρα στο «Μπομπονέρα» ήταν εκπληκτική καθώς με νίκη η Μπόκα θα έπαιρνε τον τίτλο. Αντίστοιχο ήταν το κλίμα στην έδρα της Ράσινγκ, καθώς και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα.

Η Μπόκα βρέθηκε να χάνει από την Ιντεπεντιέντε στο 32’ με πέναλτι του Λεάντρο Φερνάντες, αλλά στο 34’ ο Γκιγέρμο Φερνάντες ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 50’ με φάουλ του Βίγια, αλλά στο 81’ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το γήπεδο με την κεφαλιά του Βαγιέχο για το 2-2.

Την ίδια ώρα στο «Avellaneda», η Ράσινγκ είχε το προβάδισμα από το στο 56’ με πέναλτι του Ρόχας και τα νέα από το «Μπομπονέρα» άρχισαν να φτιάχνουν το πανηγυρικό κλίμα. Όμως η Ρίβερ ισοφάρισε με τον Μπόρχα σε 1-1 και το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα θρίλερ. Η Ράσινγκ έψαξε το γκολ που θα της έδινε το πρωτάθλημα, αλλά έχασε πέναλτι στο 90’! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρίβερ σκόραρε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σε αντεπίθεση με τον Μπόρχα, χαρίζοντας τον τίτλο στη μισητή αντίπαλο Μπόκα Τζούνιορς.

https://www.youtube.com/watch?v=EOLXfo9YwdE
https://www.youtube.com/watch?v=Ri58DBCkoDs

Πηγή : Onsports.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE