Διαρκείας ΑΕΚ | Ολονυκτία στο ΟΑΚΑ, για… προσκύνημα στην «Αγιά Σοφιά»

Share on:

Την δίψα τους για επιστροφή στο σπίτι τους, στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποδεικνύουν εκατοντάδες οπαδοί της AEK οι οποίοι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης έχουν σχηματίσει ουρές έξω από το ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, αρκετοί φίλοι της «Ένωσης» περιμένουν καρτερικά για να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία για να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχθεί τον κόσμο της από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν είναι υπερβολή κανείς να πει πως αρκετοί οπαδοί… κατασκήνωσαν έξω από την «Αίθουσα Κασιμάτης» στο Ολυμπιακό Στάδιο για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο νέο γήπεδο της ομάδας στην ιστορική της έδρα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε μία ανακοίνωση εκεί όπου έκανε διευκρίνιση σχετικά με τα παιδικά εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι που έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να προβούν παράλληλα και στην αγορά έως δύο παιδικών εισιτηρίων. Ανεξάρτητα αν τα παιδιά τους ανήκουν ή όχι σε κάποια από τις κατηγορίες φιλάθλων που δικαιούνται προτεραιότητα.

Αυτό, φυσικά, ισχύει ΜΟΝΟ για τις επτά θύρες της OPAP Arena στις οποίες θα διατεθούν παιδικά εισιτήρια και συγκεκριμένα τις θύρες 10, 11, 12, 14, 15, 35 και 36.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE