Γουλβς – Νότιγχαμ 1-0 | Ο Ζοζέ Σα έσπρωξε τον… Μαρινάκη στον πάτο της βαθμολογίας (vid)

Share on:

Ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «καταδίκασε» τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ακόμα μία ήττα στη φετινή Premier League! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Γουλβς, Ζοσέ Σα, που χάρη στη δική του επέμβαση σε εκτέλεση πέναλτι του Τζόνσον στο 79’, οδήγησε τους «λύκους» σε τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, η Γουλβς ήταν στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς και η Νότιγχαμ Φόρεστ λίγο ψηλότερα με πέντε βαθμούς, οπότε το ματς ήταν κάτι σαν τελικός και για τις δύο ομάδες, οπότε ήταν μάλλον αναμενόμενο ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αυτές στο σημερινό ματς του «Μολινό» ήταν με την πλευρά της Γουλβς, καθώς στο 56’ ο Ρούμπεν Νέβες κατάφερε με πέναλτι να ανοίξει το σκορ, μετουσιώνοντας μια υπεροχή σε προβάδισμα.

Από εκεί και μετά, η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είχε πια κάτι να υπερασπιστεί και μέσω VAR κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουαλός, Τζόνσον, αλλά νικήθηκε από τον Πορτογάλο κίπερ, που πέφτοντας στην αριστερή του γωνιά κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, Φούλαμ και Μπόρνμουθ έμειναν στο 2-2 παίρνοντας από έναν βαθμό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό, καθώς ο Σολάνκε άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ για τα «κεράσια», με την απάντηση να έρχεται σχετικά γρήγορα, όταν στο 22’ ο Ντιόπ έκανε το 1-1.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι τον τρόπο να αιφνιδιάσουν, με τον Λέρμα στο 29’ να κάνει το 1-2. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Μίτροβιτς από το σημείο του πέναλτι να γράφει το 2-2 στο 52′, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και προς το παρόν να μην απειλούνται.

Το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής

Σάββατο 15/10

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 0-0

Γουλβς-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0
(56′ πεν. Ρούμπεν Νέβες)

Φούλαμ-Μπόρνμουθ 2-2
(22′ Ντιόπ, 52′ πεν. Μίτροβιτς – 2′ Σολάνκε, 29′ Λέρμα)

Τότεναμ- Έβερτον (59 πεν. Κέιν, 86 Χόμπεργκ)

Κυριακή 16/10

Άστον Βίλα-Τσέλσι 16:00
Λιντς-Άρσεναλ 16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ 16:00
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 16:00
Λίβερπουλ Μάντσεστερ Σίτι 18:30

Επόμενη Αγωνιστική:

Μπράιτον-Νότιγχαμ Φόρεστ
Κρίσταλ Πάλας-Γούλβς
Λίβερπουλ Γουέστ Χαμ
Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον
Μπρέντφορντ-Τσέλσι
Νιουκάστλ- Έβερτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ
Φούλαμ-Άστον Βίλα
Λέστερ Λιντς
Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE