Γκενκ – ΑΕΚ 0-2 | Αυτό, είναι ΑΕΚ (vid)

Share on:

Πρώτο δείγμα, άκρως θετικό για την ΑΕΚ, που επιβλήθηκε 2-0 της πολύ πιο έτοιμης Γκενκ μέσα στο γήπεδό της.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος χάρη σε αυτογκόλ του Μουνιός και γκολ του Μήτογλου, με τους Πινέδα, Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους – όπως φυσικά και ο Ματίας Αλμέιδα. Πέναλτι απεκρουσε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Η Ένωση είχε μαζί της αρκετούς φιλάθλους της στη “CegekA Arena”, όπου την τιμητική του είχε ο Πιερ Ντενιέ, που εργάστηκε επί 48 χρόνια στον βελγικό σύλλογο και αποσύρθηκε.

Η κανονική ΑΕΚ είναι αυτή του πρώτου μέρους. Ενδιαφέρον πείραμα από τον Ματίας Αλμέιδα, που κατέβασε την Ένωση με 3-5-2. Την εστία υπερασπίστηκε ο Αθανασιάδης, ενώ σε ρόλο στόπερ επιλέχτηκε ο Σιμάνσκι, μαζί με Μήτογλου, Τζαβέλλα. Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Γιόνσον, με Ρότα δεξιά και Τσούμπερ αριστερά. Μάνταλος-Γκατσίνοβιτς ήταν οι εσωτερικοί, με τους Αραούχο και Γκαρσία να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αργεντινός άλλαξε όλη την ενδεκάδα και χρησιμοποίησε σχηματισμό 4-3-3, με τελείως διαφορετική ενδεκάδα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Γκενκ (Β. Βράνκεν): Φάντεφορντ, ΜακΚένζι (69’ Λουκούμι), Αρτεάγκα, Ίτο (69’ Μπιλάλ, 87’ Γκέσενς), Χέινεν, Ντέσερς (69’ Νέμεθ), Τρεζόρ (69’ Πέιντσιλ), Χροσόφσκι, Μουνιός, Όιεν (69’ Τζον), Κουέστα.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Τζαβέλλας, Ρότα, Γιόνσον, Τσούμπερ, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λ. Γκαρσία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι Χατζηεμμανουήλ, Μισλέν, Μοχαμάντι, Κορνέζος, Λάτσι, Μουστακόπουλος, Γιούσης (81’ Ραντόνια), Μαχαίρας (77’ Τζ. Γκαρσία), Πινέδα, Μπότος, Κοσίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=SltN0f_X8DA

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE