Πολύωρη κατάθεση Δασκαλάκη στην ανακρίτρια | Απάντησε για την συμβίωση με την Ρούλα και τον θάνατο των παιδιών

Share on:

Τρεις ώρες διήρκησε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η ανακρίτρια σχετικά με την υπόθεση θανάτου της κόρης του Τζωρτζίνας με φερόμενη ως δράστιδα την γυναίκα του Ρούλα Πισπιρίγκου.  Παρότι σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και πως του είναι αδύνατον να πιστέψει ότι η γυναίκα του είναι ικανή να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα, σήμερα δεν πραγματοποίησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της διαδικασίας της κατάθεσης.

Παρά το γεγονός πως τα ενοχοποιητικά εναντίον της στοιχεία πολλαπλασιάζονται όσο η υπόθεση ερευνάται, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως δεν πρόκειται για δολοφονία αλλά για ανθρώπινο λάθος, ενώ δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση που να υπονομεύει τον σύζυγό της.

Ανοικτό επίσης παραμένει το ενδεχόμενο της εκταφής της σωρού της Τζωρτζίνας προκειμένου να απαντηθούν στοιχειώδη ερωτήματα των ιατροδικαστών.

Με την κοινή γνώμη να κρέμεται πάνω από τις εξελίξεις στο εν λόγω θέμα, αναμένονται επιπλέον καταθέσεις, όχι μόνο από συγγενικά πρόσωπα, αλλά και από αρμόδιους ιατρούς και νοσηλευτές από νοσοκομεία στα βρέθηκε η Τζωρτζίνα και σχετίζονται έντονα με την υπόθεση.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE