Σαρωτικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για πάρτι σε σπίτια και Airbnb

Share on:

Σαρωτικοί θα είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να αποτραπούν παράνομα κορονοπάρτι από… ξεροκέφαλους σε σπίτια και Airbnb.

«Ποτέ δεν είχαμε τέτοια κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων», είπε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ τις τρεις τελευταίες ημέρες να μην αφήνουν περιθώρια για πάρτι, αγκαλιές και φιλιά.

Κυριαρχία της μετάλλαξης Όμικρον

Η μετάλλαξη Όμικρον κυριαρχεί και στην Ελλάδα, με τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά να προκαλούν «ψυχρολουσία».

Κυβέρνηση και ειδικοί αναζητούν συνεχώς τρόπους να περιοριστεί η διασπορά στην κοινότητα πριν η «Όμικρον» αρχίσει να πιέζει περισσότερο το ΕΣΥ, το οποίο ήδη δοκιμάζεται από τις νοσηλείες της «Δέλτα».

Και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το φετινό Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα είναι ήσυχο, μεταξύ οικογενειών και με αυτοέλεγχο για όσους επιλέξουν να το κάνουν σπίτι, ενώ για όσους βγουν θα αλλάξουν χρόνο χωρίς μουσική και πάρτι.

Τσουχτερά πρόστιμα για τα κορωνοπαρτι

Για τους ξεροκέφαλους, ωστόσο, που θα επιχειρήσουν να στήσουν κάποιο κορονοπάρτι σε σπίτια ή μισθωμένους χώρους, τα πρόστιμα που τους περιμένουν θα είναι τσουχτερά. Άλλωστε, το Μέγαρο Μαξίμου έχει δώσει σαφή εντολή σε όλες τις αρμόδιες αρχές να σαρώσουν κάθε περιοχή όπου εκτιμάται ότι θα στηθούν αυτοσχέδια πάρτι. Και αν οι 10.000 αστυνομικοί που θα περιπολούν όλο το βράδυ παρατηρήσουν κάποιο πάρτι, τότε το πρόστιμο που θα κληθούν να πληρώσουν οι διοργανωτές είναι τουλάχιστον 50.000 ευρώ!

Πηγή:newsbomb


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE