Θύμα χάκερ η Μαρία Αντωνά μετά την ανακοίνωση του Άρη Σοϊλέδη για την προσωπική του ζωή | «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Share on:

Λίγες μέρες αφού γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο καθώς είδε την πόρτα της εξόδου από το Survivor, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, οι φήμες πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή έχουν φουντώσει για τα καλά.

Προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν οι φήμες που αφορούν την προσωπική του ζωή, ο Άρης Σοϊλέδης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Θύμα χάκερ η Μαρία Αντωνά μετά την τοποθέτηση του Άρη Σοϊλέδη

Θύμα χάκερ έπεσε η Μαρία Αντωνά λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για την προσωπική του ζωή. Στο μήνυμα που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό, έγινε επίθεση στον ποδοσφαιριστή.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Η Μαρία Αντωνά κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και μέσω δύο βίντεο που δημοσίευσε σε instastories έκανε γνωστό πως έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να εντοπίσει ποιος της χάκαρε το λογαριασμό.

Πηγή: newsbeast.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE