Με Μπελέρη και Μελέτη το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Share on:

Το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο με τους 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ωδείο ΑΘηνών.

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε τους 42 υποψηφίους για την «μάχη» του Ευρωκοινοβουλίου, με το όνομα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη,

Σημειώνεται ότι στις 42 θέσεις για τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας στο Ωδείο Αθηνών υπήρχε μία κενή θέση για τον Φρέντι Μπελέρη. Τελευταίος στην αίθουσα του Ωδείου Αθήνων μπήκε ο Πέτρος Μπελέρης, συνοδεύομενος από τον Σταύρο Παπασταύρου που είχε διαδραματίσει εξ αρχής ενεργό ρόλο για την υποψηφιότητα του πατέρα του.

Πρόσωπο-έκπληξη μεταξύ αυτών που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον πρωθυπουργό αναμένεται να είναι αυτό της παρουσιάστριας, Ελεονώρας Μελέτη.

«Το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει ολόκληρη την Ελλάδα» είπε η Αριστοτελία Πελώνη που παρουσιάζει την εκδήλωση, στο ξεκίνημά της. «Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν τον πρώτο λόγο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» είπε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Remaining Time-0:00FullscreenMuteΣυγκινητική ήταν ομιλία του Πύρρου Δήμα «Δώστε μου τη δύναμη όπως σήκωνα τα βάρη για την Ελλάδα να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας» είπε ο ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: Για τα αδέλφια μας στη Βόρειο Ήπειρο, θα τα δώσουμε όλα».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE