Το τελευταίο αντίο στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι | Πλήθος κόσμου στην κηδεία

Share on:

Τουλάχιστον δύο χιλιάδες άτομα βρίσκονται μέσα στον Καθεδρικό ναό του Μιλάνου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενώ εκτιμάται ότι έως και 15.000 άτομα θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του Ντουόμο έξω από τον ναό, για να πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Η εξόδιος ακολουθία του “Καβαλιέρε” θα γίνει σε δημοσία δαπάνη, με στρατιωτικές τιμές.

Στην πρώτη σειρά καθισμάτων στο εσωτερικό του ναού, θα καθίσουν η μεγαλύτερη κόρη του, Μαρίνα, η τελευταία του σύντροφος Μάρτα Φασίνα και, σε λίγα μέτρα απόστααση, η πρώην σύζυγος Βερόνικα Λάριο.

Το φέρετρο του επιχειρηματία και πολιτικού πρόκειται να τοποθετηθεί στην είσοδο του ναού για σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι συγκεντρωμένοι πολίτες να μπορέσουν να τον αποχαιρετήσουν.

Μετά την τελετή, η σορός του Μπερλουσκόνι πρόκειται να αποτεφρωθεί και να τοποθετηθεί στο μαυσωλείο που είχε δημιουργηθεί, με βούλησή του, στο πάρκο της βίλας του στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο.

Η Τζόρτζια Μελόνι και ο Πρόεδρος, Σέρτζιο Ματαρέλα είναι μεταξύ εκείνων που πρόκειται να παραστούν στην κηδεία ενώ τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Ελληνίδα πρέσβης στην Ιταλία, Ελένη Σουρανή.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE