Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ | Σε εξέλιξη η πομπή προς την Αψίδα του Ουέλινγκτον(Live)

Share on:

Στην αψίδα του Ουέλινγκτον κατευθύνεται η πομπή που συνοδεύει το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, που στη συνέχεια θα οδηγηθεί με αυτοκίνητα στο κάστρο το Ουίνδσορ, όπου θα ταφεί. 

Το φέρετρο τοποθετήθηκε στον κιλλίβαντα και συνοδεύεται από μέλη του Βασιλικού Ναυτικού. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται εκεί, με πρώτο τον βασιλιά Κάρολο και στην ίδια γραμμή τα άλλα τρία παιδιά της βασίλισσας, ενώ ακολουθούν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι και ο ξαδερφός τους, Πίτερ Φίλιπς. 

https://www.youtube.com/watch?v=kfQThKaYe5E

Η Καμίλα, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ ακολουθούν την πομπή με αυτοκίνητο, ακριβώς πίσω από τα πεζά μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Η πομπή περνά από το Horse Guards Arch, όπου γινόταν παρέλαση στους εορτασμούς για τα επίσημα γενέθλιά της κάθε Ιούνιο, ενώ η Ελισάβετ επιθεωρούσε στρατεύματα. Μέλη της Φρουράς απευθύνουν χαιρετισμό. 

Μέλη του προσωπικού του Μπάκιγχαμ έχουν σχηματίσει γραμμή περιμένοντας την πομπή για να τιμήσουν τη μνήμη της βασίλισσας. Σεφ, μπάτλερ και αστυνομικοί είναι μεταξύ των μελών του προσωπικού που βρίσκονται έξω από την κύρια κατοικία της Ελισάβ ετ.

Η σορός μεταφέρθηκε με τον κιλλίβαντα, κάτι που είχε συμβεί στην κηδεία του πατέρα της Γεωργίου του Στ’ του παππού της, Γεωργίου του Ε’, τον προπάππου της Εδουάρδου Ζ’ όπως και της βασίλισσας Βικτόρια. 

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE