Αύριο ανακοινώνει την υποψηφιότητά της η Έφη Αχτσιόγλου

Share on:

Την Τετάρτη 12/7, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου, ανοίγοντας την κούρσα για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.  Αυτό μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώνοντας επίσης πως έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Νίκου Παππά και του Παύλου Πολάκη.

Ωστόσο ο Νίκος Παππάς δεν αναμένεται να ανακοινώσει μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του σε κάποια κομματική εκδήλωση. Αναμένεται να ακολουθήσει την θεσμική οδό και θα εκδηλώσει τις προθέσεις του το Σαββατοκύριακο στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου θα κατατεθούν όλες οι υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος

Επίσης, όλοι αναμένουν να δουν τι θα κάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει εξασφαλίσει την στήριξη του Αλέξη Χαρίτση αλλά και της τάσης «6+6» των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Νάσου Ηλιόπουλου.

Γρίφο αποτελεί εάν την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου θα υποστηρίξουν και τα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης της «Ομπρέλας». Τα στελέχη της τάσης φέρονται να βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα της σε περίπτωση που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος.

enikos


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE