Παραιτήθηκε ο Γεν. Γραμματέας του ΥΠΕΞ Γιάννης Σμυρλής

Share on:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Σμυρλής στην επιστολή του ανέφερε ότι υποβάλει την παραίτηση του για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Παραιτήθηκε για «προσωπικούς λόγους» ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γιάννης Σμυρλής.

Ο κ. Σμυρλής υπέβαλε την παραίτησή του με επιστολή του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, η οποία έγινε αποδεκτή.Ο ίδιος ο κ. Σμυρλής σε ανάρτησή του γνωστοποίησε τα εξής:

«Σήμερα ολοκληρώνεται ένας πολύ σημαντικός κύκλος μεταρρυθμίσεων και επιτυχών δράσεων για εμένα και ανοίγει ένας νέος, καθώς επιστρατεύομαι στον εκλογικό αγώνα για τη νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Τα τελευταία 2 χρόνια από τη θέση του Γενικού Γραμματέα ΔΟΣ & Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ και του Προέδρου της Enterprise Greece, μέσω μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με τον ΥΠΕΞ κ. Νίκος Δένδιας και τον ΥΦΥΠΕΞ κ. Φραγκογιάννη:•

Πετύχαμε την υλοποίηση και λειτουργία μιας νέας συνεκτικής δομής οικονομικής διπλωματίας και εξωστρέφειας, στην οποία για πρώτη φορά συνδέθηκαν επιχειρησιακά οι Εμπορικοί Ακόλουθοι (ΟΕΥ) του ΥΠΕΞ με τους δύο (2) εξωστρεφείς οργανισμούς, την Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων) και την Export Credit Greece (Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE