Άκης Σκέρτσος | «Ξαναστεσταμένη και αποτυχημένη» η συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ

Share on:

Στο διακύβευμα των εκλογών και στο σύνθημα της κυβέρνησης «όλοι μαζί με συλλογικά άλματα προς τα εμπρός», αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Η χώρα δεν μπορεί να βρεθεί σε νέα πολιτική περιδίνηση που θα την απομακρύνει εκ νέου από την Ευρώπη ούτε και να μείνει στάσιμη εξαιτίας ενός μέρους του πολιτικού συστήματος που δεν διαθέτει σχέδιο για το μέλλον, ανέφερε ο κ. Σκέρτσος και τόνισε ότι παρά τις κρίσεις έγιναν βήματα σε όλους τους τομείς.

Παραγωγική, κοινωνική, πράσινη, ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή Ελλάδα είναι το όραμά μας κι αυτό διακυβεύεται στις κάλπες, αν δηλαδή θα αφήσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος πίσω, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναφέρθηκε εκτενώς στην «πλήρως κοστολογημένη κυβερνητική πρόταση, το Εθνικό Σχέδιο Σταθερότητας και Ανάπτπυξης που κατατέθηκε στη Κομισιόν.

Μίλησε επίσης για το νέο σύστημα Υγείας «με επίκεντρο τον πολίτη, περαιτέρω ενίσχυση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφισης και επέκταση όλων των προγραμμάτων δωρεάν προληπτικών εξετάσεων. Επίσης, περαιτέρω ενίσχυση των δομών ψυχικής βοήθειας, παροχές με πρόσληψη 10.000 νοσηλευτών και κατάκτηση του ευρωπαϊκού μέσου όρου με δύο νοσηλευτές ανά κλίνη, μείωση χρόνου αναμονής στα χειρουργεία κατά 50% και στα επείγοντα κατά 70% καθώς και αναβάθμιση υποδομών».

Ο κ. Σκέρτσος αποκάλεσε «ξαναστεσταμένη και αποτυχημένη» τη συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ με «πρόσωπα και ιδέες βγαλμένα από το συρτάρι του 2015 σαν μην έχουν περάσει οκτώ χρόνια». Το μαύρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν αξίζει στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο κ. Σκέρτσος και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «μένουν ίδιοι και απαράλλακτοι χωρίς αυτοκριτική και μεταμέλεια. « Μας λένε ότι αν χάσουν θα φταίνε οι πολίτες, πρακτικά μας λένε ότι οι ίδιοι δεν κάνουν λάθος ποτέ. ‘Αρα οι ίδιοι δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ αφού δηλώνουν αλάνθαστοι, ενώ το πρόγραμμά τους με μαθητική ακρίβεια οδηγεί σε χρεοκοπία και μνημόνια».

Όχι άλλη τοξικότητα, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Δηλώνουν κατά του φασισμού ενώ δεν κατέθεσαν ούτε ένα υπόμνημα στον ‘Αρειο Πάγο κι ακόμα αναμένουμε απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη ενώ διαπιστώνεται προγραμματική σύγκλιση με τον κ. Βαρουφάκη, αφού ούτε εκείνος συμφωνεί με τις διατάξεις της κυβέρνησης. Ψαρεύουν στα θολά νερά του κόμματος Κασιδιάρη».

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE