Στον “αέρα” ο τελικός του J2US λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου

Share on:

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι δεν θα διεξαχθεί ο τελικός του J2US αυτό το Σάββατο λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο μεγάλος τελικός θα γίνει κανονικά ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα στην παραγωγή του λαμπερού σόου παρα μόνο αυτό του Χάρη Βαρθακούρη, κάτι το οποίο ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά και άλλο ένα από την κριτική επιτροπή.

Ένα πρόσωπο από την κριτική επιτροπή νοσεί όμως δεν μπορούμε να αναφέρουμε το όνομα διότι δεν το έχει ανακοινώσει και σεβόμαστε ΦΥΣΙΚΑ τα προσωπικά δεδομένα.

Όπως είναι γνωστό κάνουν πάρα πολλά τεστ όλοι οι συντελεστές του Just the 2 of us, όμως, μόνο δύο από αυτά βγήκαν θετικά.

Να θυμίσουμε πως και ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, μας έδειξε το αρνητικό αποτέλεσμα του δικού του τεστ μέσα από τα social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως την θέση του Χάρη Βαρθακούρη, στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, παίρνει ο Stan ενώ άνθρωποι της παραγωγής μας μετέφεραν ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει με τον κριτή, αν δηλαδή θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο ή εάν θα γίνει σύνδεση μέσω Skype.

Να επισημάνουμε πως μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το πρόσωπο από την κριτική επιτροπή που νοσεί δεν έχει κάνει καμία αναφορά, δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media.

Πηγή:gossiptv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE