Έρχεται το νέο Capital Market στο Γαλάτσι | Γεμάτο καλάθι – γεμάτη τσέπη

Share on:

To τρίτο κατά σειρά κατάστημα Capital Market, του ομίλου της Capital groups s.a. ανοίγει εντός των επόμενων ημερών τις πόρτες του, στο κοινό στην περιοχή του Γαλατσίου.

Ενάντια στους δύσκολα οικονομικά καιρούς και με στόχο το “καλάθι της νοικοκυράς” να είναι γεμάτο με όλα τα απαραίτητα αγαθά, χωρίς να αδειάζει η τσέπη του καταναλωτή, το νέο Capital Market στο Γαλάτσι φιλοδοξεί να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη όλων.

Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και στην πληθώρα των προϊόντων, τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό τoυ Capital Market, στοχεύουν να φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη των καταναλωτών, με χαμηλές τιμές και διαρκείς προσφορές σε όλα τα απαραίτητα είδη.

Τα Capital Market, τόσο στο Κερατσίνι, στην οδό Καλοκαιρινού 57 και Παπανικολή 1, όσο και στη Νίκαια, στην οδό Ιερολοχιτών 1, έχουν κερδίσει ήδη τις καρδιές και των πιο απαιτητικών. Τώρα και οι κάτοικοι του Γαλατσίου και της ευρύτερης περιοχής, θα έχουν την ευκαιρία να “αποκτήσουν” το δικό τους σούπερ μάρκετ, στη δική τους γειτονιά και συγκεκριμένα στην οδό Εκάβης 68.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE