Λάμπει σαν ηλιαχτίδα η «Απλή Μετάβαση» στο Θέατρο Ακροπόλ!

Share on:

Λάμπει σαν ηλιαχτίδα η «Απλή Μετάβαση» στο Θέατρο Ακροπόλ!

Tην Τρίτη βρέθηκα σ αυτή την μουσική, εξαίσια παράσταση, με όλους αυτούς τους υπερταλαντούχους καλλιτέχνες-ηθοποιούς-μουσικούς, και θαύμασα, θαύμασα Πραγματικά…!

Κείμενο του 21ου αιώνα, στον 21ο αιώνα, για τις μέρες μας, το σήμερα. Το τονίζω αυτό μιας και είναι πολύ σημαντικό, σπάνιο και καθόλου εύκολό, με αυτή την ποιότητα, αξία και ήθος που εμπεριέχει η «Απλή Μετάβαση».

Η Κυρία Χαρά Κεφαλά αψεγάδιαστη, με την καθαρή κρυστάλλινη φωνή της, λάμπει στο έργο. Η μεγάλη(σε αξία) αυτή δασκάλα-μουσικός-ηθοποιός-καλλιτέχνιδα εν γένει, με μια απροσπέλαστη θαυμαστή απολυτότητα, μαγεύει το κοινό!

Η Μαρίζα Ρίζου λες και αιωρείται στη σκηνή, ταξιδεύει τους θεατές με αυτή τη φωνή από σιρόπι γλυκού και κάποιες στιγμές σαν ενεργειακό ηφαίστειο, εκρήγνυται χαρίζοντας αστραφτερά πυροτεχνήματα.   !

Η Αντιγόνη Ψυχράμη με την αισθαντική, βαθιά, μοναδική φωνή της, μέσα από τον ερωτισμό του ρόλου της, χαρίζει στον καμβά αυτής της παράστασης, αλλιώτικες συναισθηματικές ανάσες!

Ο Βασίλης Μηλιώνης με τις σπινθηροβόλες ματιές του, γεμάτος γοητεία με αλληλένδετη ζωντάνια και τη βελούδινη φωνή του, μαγνητίζει με ευκολία το κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς κεντρίζει με την απλότητα, τη μεστότητα του, αγγίζει συναισθήματα και ομορφαίνει την πολυφωνία αυτής της παράστασης με την μπάσα γρέζικη φωνή του.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης με λεπτότητα και απαλά χρώματα σαν αρμονικό άρπισμα κιθάρας, αγκαλιάζει…

Ο Γιάννης Καπελέρης αυξάνει τους παλμούς της παράστασης με μια αφυπνιστική κωμικοτραγική νευρικότητα, ζωτική, σαν ανοιχτό βιβλίο που του γυρίζει ο άνεμος τις σελίδες!

Η Πέγκυ Μανωλά κερνάει με μαεστρία και ταλέντο μια νεανική, δύστροπη αλλά και γλυκιά πεισματάρα φρεσκάδα.

 

Όλοι αυτοί, πλέκουν ένα έργο τέχνης. Είναι η κάθε λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Οκτώ προσωπικότητες σαν ένα σώμα με αρμονία.

 

Συγχαρητήρια!!!

Γράφει ο Κυριάκος Πασχαλίδης

Λάμπει σαν ηλιαχτίδα η «Απλή Μετάβαση» στο Θέατρο Ακροπόλ!

https://www.valuenews.gr

Πληροφορίες για την παράσταση: https://www.more.com/theater/theatroakropol/aplimetavasi/


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE