BEA | Απολογιστική Εκδήλωση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των ΜμΕ μόδας, 10 Μαΐου

Share on:

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, Συντονιστής φορέας του προγράμματος EcofashionEU για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των ΜμΕ μόδας, σας προσκαλεί στην παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η εκδήλωση απολογιστικής δράσης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου, 17:00 – 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας-ΒΕΑ (Ακαδημίας 18, 1ος όροφος, 106 71, Αθήνα), ενώ, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά στο σύνδεσμο https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=m47d59d6d73ecd16d94712fd7bad3ade3.

Οι εταίροι της κοινοπραξίας, CSR HELLAS – ελληνικό τμήμα για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και οι 4 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Christiana Vardakou, Pepper Vally, Αthinea- Konstantinos Karamichalis Α.Ε. και A Place to dress strangers- Μαργαρίτα Γάλι, θα μοιραστούν την εμπειρία τους από το έργο και τα οφέλη που αποκόμισαν.

Ατζέντα της εκδήλωσης

*17.00- 17.15μμ Προσέλευση

*17.15- 17.20μμ Χαιρετισμός Αντιπροέδρου Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Ευάγγελου Ρήνα.

*17.20- 18.00μμ Εμπειρίες, οφέλη, δράσεις των συμμετεχόντων εταίρων στο πρόγραμμα EcofashionEU. Προβολή video με τις ιστορίες επιτυχίας των SMEs και δράσεις προβολής συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης βιωσιμότητας που υλοποιήθηκε. Κάντο όπως εμείς, case studies.

*18.00- 18.20μμ Παρουσίαση του καινοτόμου εργαλείου αυτοαξιολόγησης Ethos Fashion Tool και του εκπαιδευτικού toolkit από την CSR- HELLAS (Δημήτρης Δανηλάτος) – Μάθετε πώς θα προετοιμαστείτε, για να μπείτε στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

*18.20- 18.40μμ Προτάσεις ορθών πολιτικών που καταγράφηκαν, Γιώργος Παπαγεωργακόπουλος, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

*18.40- 19.00μμ Σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων και συνεργειών στον κλάδο της βιώσιμης μόδας, Συζήτηση & Συμπεράσματα.

Το πρόγραμμα εν συντομία:

Το έργο EcofashionEU- Promoting the sustainability of small and medium textile and fashion manufacturers, φιλοδοξεί να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας, έτοιμου ενδύματος και μόδας, ώστε να υιοθετήσουν βιώσιμες πρακτικές στην παραγωγική, διαχειριστική και διοικητική τους λειτουργία με στόχο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού και διεθνούς γίγνεσθαι.

Σας περιμένουμε.
Κάνουμε μόδα, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE