Συγχαρητήρια γι’ αυτό το αριστούργημα «Της ομορφιάς το άγριο φιλί»!

Share on:

Μια θαυμαστή παρουσίαση ενός αριστουργηματικού, πολύχρονου δημιουργήματος, έγινε στο Θέατρο μικρό Παλλάς, την Τετάρτη 10/04.

«Της ομορφιάς το άγριο φιλί» ο τίτλος αυτού!

Υπέροχες συνεργασίες, μεταξύ θαυμαστών ανθρώπων, και μεγάλων ‘’ουσιαστικά ‘’ καλλιτεχνών!

Τους στίχους όλου αυτού του έργου υπογράφει ο Παρασκευάς Καρασούλος και τη μουσική διάφοροι λαμπροί καλλιτέχνες όπως ο Γκωτιέ Βελισσάρης, ο Θοδωρής Οικονόμου και άλλοι…

Στέκομαι στον Γκωτιέ Βελισσάρη αρχικά, επαναλαμβάνοντας τη φράση του Παρασκευά Καρασούλου, ότι αποτελεί ελπίδα.

Ο Γκωτιέ Βελισσάρης είναι ένας χαρισματικός καλλιτέχνης, πολυτάλαντος, άριστος μουσικός με μια αξιοθαύμαστη απλότητα που μαγεύει! Τον παρατηρούσα την ώρα της παρουσίασης, με πόσο συστολή αλλά και μια ιδιαίτερη στάση αγάπης και ήθους, παρακολουθούσε δικά του δημιουργήματα. Στο τέλος, στον χαιρετισμό του μάλιστα ανέφερε και κάτι πολύ όμορφο, σχετικά με τη διαδικασία των έργων αυτών που ξεκινούν σαν ένας σπόρος και έπειτα σαν δένδρα με κλαδιά μεγαλώνουν, δυναμώνουν!

Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο απόστολος Κίτσος ο οποίος έχει τρομερή χημεία επί σκηνής με τον Θοδωρή Νικολάου με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια απογείωση μοναδική. Οι φωνές τους ταιριάζουν υπέροχα και δυναμιτίζουν αδιασάλευτα το κάθε τραγούδι που έχει την τύχη να αποδοθεί από αυτούς τους δυο μαζί.

Όλοι οι μουσικοί επί σκηνής ένας κι ένας καταπληκτικοί. Στο βιολοντσέλο μάλιστα ήταν η τρομερή δεξιοτέχνης και λαμπρή παρουσία Ηλιάνα Κορέτση!

Για τον Παρασκευά Καρασούλο τα λόγια είναι περιττά. Τα έργα του έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία! Και ευτυχώς συνεχίζει να γράφει και ο ίδιος!

Τέλος φτάνω στον «Κύριο» ερμηνευτή. Ο Θοδωρής Νικολάου δωρικός, προσηλωμένος στην ερμηνεία και την αψεγάδιαστη απόδοση του. Επαγγελματίας δίχως άλλο! Λυτός με σεβασμό και πίστη σε αυτό που κάνει αλλά και στους δημιουργούς-συνεργάτες του. Ευγενής καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης!

 

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές γι’ αυτό το αριστούργημα,  «Της ομορφιάς το άγριο φιλί»: https://mikri-arktos.gr/product/tis-omorfias-to-agrio-fili/

Κυριάκος Πασχαλίδης Σέκουλας


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE