Στάθης Σχίζας| Το Survivor All Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η εκπομπή που ετοιμάζει

Share on:

O Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star». Ο πρώην νικητής του Survivor συνάντησε τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά και μίλησε για τη συμμετοχή του στην All-Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή καθώς και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Όσον αφορά τις πληροφορίες για τη συμμετοχή του στο «Ι’m a celebrity, get me out of here», ο ίδιος απαντάει:

«Δεν θα με ενδιέφερε να καθίσω σε ένα πάνελ, δεν θα μου ταίριαζε. Συζητάω κάτι για μία κοινωνική εκπομπή, μακάρι να γίνει. Είναι ένα πολύ δύσκολο project, δεν θα είναι στην Ελλάδα, οπότε ακόμα το συζητάμε»

Για το Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας επισημαίνει πως:

«Πλέον παρακολουθώ πολύ σπάνια το Survivor. Μπορώ να σου πω πια ότι μετάνιωσα και που πήγα»

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον ίδιο, ενώ αποκάλυψε πως έχει τηλεφωνήσει σε δημοσιογράφο για κάτι που έχει γράψει για αυτόν. Ο Στάθης Σχίζας τόνισε:

«Άπειρες φορές γράφονται πράγματα για μένα που δεν ισχύουν, είναι τα λεγόμενα «παπαγαλάκια». Υπάρχει μία ίντριγκα που πηγάζει από το πουθενά κι ο σκοπός πλέον είναι να πάρουμε κανένα κλικ. Γι’ αυτό πλέον προσέχω και το κόμμα που λέω»

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο ίδιος απαντά:

«Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να ‘ναι καλά. Με την Αλεξάνδρα δεν με ενοχλούσε η δημοσιότητα, το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ»


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE