Χατζηδάκης | “Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με τη ΝΔ είναι ένα μήνυμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα”

Share on:

Φωτογραφία με τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρη, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

«Η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία είναι ένα μήνυμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα», επισημαίνει ο Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στον Φρέντι Μπελέρη.

«Η συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με τη σχετική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζει τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας σε αρχές και αξίες! Καλή επιτυχία!», τονίζει στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη
Στη φωτογραφία μαζί μου ο Πέτρος Μπελέρης. Γιος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρη. Η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία είναι ένα μήνυμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν αφορούν μόνο μειονότητες και διάφορες άλλες κοινότητες εντός Ελλάδος. Αφορούν και στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Είναι, λοιπόν, μια υποψηφιότητα που συνδυάζει την ευαισθησία για τους Έλληνες στη Βόρειο Ήπειρο και παντού σε όλο τον κόσμο. Αλλά και την έγνοια για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλες τους τις εκδοχές. Η συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με τη σχετική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζει τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας σε αρχές και αξίες! Καλή επιτυχία!

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE