Πανσέληνος στον Κριό | Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

Share on:

Η Πανσέληνος της Παρασκευής (29/9) πλησιάζει και προετοιμαστείτε γιατί είναι στον Κριό. Αυτή η βδομάδα θα έχει αλλαγές προκαλώντας μια αισθητή διαφορά.

Με την Πανσέληνο στον Κριό θα παρατηρήσετε μια σταθερότητα στα ερωτικά αλλά και στα εργασιακά σας. Αν είστε απογοητευμένοι τον τελευταίο καιρό, μην ξεχνάτε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην αφήσετε τα προβλήματα να σας επηρεάσουν.

Αποφύγετε τις κακές σκέψεις και δείξτε φιλοδοξία, καθώς όταν η Πανσέληνος τελειώσει θα νιώσουμε την αίσθηση ηρεμίας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ουρανό, γεγονός που θα μας κάνει να σκεφτούμε έξω από το κουτί.

Η είσοδος του Ερμή στον Ουρανό μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε για τα πάντα και μπαίνουμε σε δράση.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια

Κριός

Η πανσέληνος θα σου δώσει την αίσθηση δύναμης στο να κάνεις επιλογές και να ρισκάρεις, χωρίς φόβο για το τι θα πουν οι άλλοι. Ολόκληρη την εβδομάδα θα ενεργείς με βάση την κρίση σου και μόνο, χωρίς άγχος για αποτυχία. 

Καρκίνος 

Έχεις παραμελήσει κάποια πράγματα στη ζωή σου τα οποία θα καταλάβεις πως έχουν μεγαλύτερη αξία. Θα ξεφύγεις από τη χαλάρωση και θα πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου αυτή την εβδομάδα. Ξύπνα Καρκίνε!

Ζυγός 

Όλοι σε θέλουν δίπλα τους για την ζεστασιά σου και αυτή την εβδομάδα αυτό θα είναι πιο έντονο καθώς η Πανσέληνος σου δίνει μια «σοφία». Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους θα είναι όμορφες και υγιείς χωρίς να διώξεις κανέναν μακριά. 

Ταύρος 

Ότι κακό έγινε τον προηγούμενο καιρό αρχίζει και ηρεμεί μέσα σου και μένει πίσω στα παλιά. Θα επιλέξεις να ξεκουραστείς και να δώσεις στον εαυτό σου τον χρόνο που έχεις ανάγκη, ώστε να ηρεμήσεις και να επανέλθεις σε όλα. 

Ιχθύες 

Έρχονται ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξεις χωρίς πολύ σκέψη. Θα προβληματιστείς καθώς δεν το περίμενες και θα νιώσεις τα πάντα λίγο πιο έντονα με την Πανσέληνο. Μην ξεχνάς όμως ότι θα πρέπει να σκεφτείς συνετά και γρήγορα. 

Αιγόκερως 

Θα νιώθεις μια μικρή αστάθεια αυτή την εβδομάδα, αλλά θα την αγκαλιάσεις και θα αποδεχτείς τα πράγματα όπως είναι. Θα μπεις μέσα σε αυτή την αστάθεια και θα ηρεμήσεις καθώς ξέρεις ότι δεν είναι κακό να μην είναι όλα «τέλεια».  

Λέων

Έχεις υψηλές απαιτήσεις και δεν μπορείς να περιμένεις πολύ, αλλά αυτή τη βδομάδα θα συνειδητοποίησες πως τσάμπα αγχώνεσαι και θα χρησιμοποιήσεις την ηρεμία σου σαν όπλο.Θα εκτιμήσεις αυτά που έχεις και θα βρεις τη χαρά μέσα από αυτά, χωρίς να ζηλεύεις αυτά που έχουν τα άτομα γύρω σου. 

Δίδυμος

Είχες καλή τύχη, η οποία θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. Θα ακούς τον εαυτό σου περισσότερο χωρίς αμφιβολίες και θα συγκεντρωθείς στα θέλω σου. Ενθουσιώδης θα είναι η εβδομάδα της Πανσελήνου για εσένα και δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, οπότε άρπαξε ότι ευκαιρία εμφανιστεί στον δρόμο σου. 

Σκορπιός 

Θα διασκεδάσεις πολύ αυτή την εβδομάδα και θα σπαταλήσεις πολλά λεφτά για να το κάνεις. Όλοι θα είναι κοντά σου και ζεις το τώρα χωρίς να σε νοιάζει το μέλλον.

Παρθένος 

Θα απαλλαγείς από όλα τα άγχη σου αυτή την εβδομάδα και θα νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου. Από την εργασία μέχρι και τα ερωτικά σου, όλα θα είναι εντάξει, ενώ θα έχεις και μεγάλη φιλοδοξία για το μέλλον. 

Τοξότης

Έχεις βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό σου και θα μείνεις εκεί μέχρι να τα καταφέρεις. Η Πανσέληνος θα σου δώσει μια σιγουριά για τις επιθυμίες σου και θα τα καταφέρεις μονάχα αν εσύ πιστέψεις στον εαυτό σου. 

Αιγόκερως 

Θα κάνεις βήματα και θα αφήσεις μερικά πράγματα πίσω με έναν μικρό φόβο στο μυαλό σου. Η πανσέληνος όμως θα σε βοηθήσει να το πάρεις απόφαση και να πας μπροστά σε νέα πράγματα. 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE