ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 | Οι Κρητικοί το 1-0 στο 35”, οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν 35” πριν το τέλος (vid)

Share on:

Σε ένα ματς που φάνηκε να τελειώνει από το 35ο δευτερόλεπτο με το γκολ για τον ΟΦΗ από τον Μαρινάκη, έγινε θρίλερ με τον ΠΑΣ να είναι πολύ ανώτερος, να χάνει ευκαιρίες και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με τον Εραμούσπε στο 86′. Άξιζαν τη νίκη οι παθιασμένοι φιλοξενούμενοι, αποδοκιμάστηκαν οι γηπεδούχοι που έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο ματς.

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ στην πρώτη του επίθεση, στα 35 δευτερόλεπτα! Από δημιουργία των Ντίκο, Μαρινάκη και Ριέρα, ο Νίκος Μαρινάκης βρήκε την μπάλα στην περιοχή μετά από προσωρινή απόκρουση του Εραμούσπε και με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντίκο στο 14′ για δεύτερο τέρμα (έδιωξε ο Εραμούσπε πάνω στη γραμμή το πλασέ), αλλά αμέσως μετά ο ΠΑΣ ισορρόπησε, είχε επιθετικές δημιουργίες και κυνήγησε την ισοφάριση. Με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Εραμούσπε στο 17′ με κεφαλιά, αλλά και τις ευκαιρίες των Τζίμα στο 34′ και Σόρια στο 40′.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ είχε τρομερή αντίδραση, πίεσε και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Τζίμα (51′ και 77′) και τον Παμλίδη (58′ και 67′), γνωρίζοντας τη δικαίωση στο 86′ με την κεφαλιά του Ροντρίγκο Εραμούσπε από σέντρα του Σόρια.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (90′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μαρινάκης (71′ Λάρσον), Μεγιάδο, Γαγέγκος, Ριέρα (46′ Μοσκέρα) , Θοράρινσον, Φελίπε, Ντίκο (61′ Νέιρα)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46′ λ.τ. Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE