Μαίρη Συνατσάκη| Πήρε θέση για Μπόμπα και Ψινάκη

Share on:

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από ένα story της στο Instagmam πήρε θέση για την επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Λιόλιου, από τον Ηλία Ψινάκη στο ζωντανό πρόγραμμα του X-Factor όταν ο ίδιος έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την τελευταία εκθέτοντας την σε όλο το πανελλήνιο. Η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτηση της υποστήριξε και την Χριστίνα Μπόμπα, την οποία σχολιάζουν αρνητικά για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η κίνηση του Ψινάκη που τους έκανε όλους έξαλλους

Κατα την διάρκει του 2ου live, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στα παρασκήνια με την Κατερίνα Λιόλιου. Τότε, τράβηξε τον φιόγκο του φορέματος της και κοίταξε μέσα στο μούστο της.«Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη» είπε ο μάνατζερ, ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της.
Ο Ηλίας Ψινάκης δεν στάθηκε όμως εκεί. «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες» είπε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου με την πλάτη στην κάμερα και κατέβασε το φόρεμά της, αποκαλύπτοντας το στήθος της τραγουδίστριας μπροστά σε αρκετά άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και όλοι γελούσαν.
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Λιόλιου τόνισε πως δεν συνέβη κάτι και πως όλα ήταν στο πλαίσιο πλάκας που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης.

Πηγή:Valuenewsgr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE