Khloe Kardashian – Tristan Thompson| Θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

Share on:

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson θα αποκτήσουν μαζί δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα ειδικότερα μετά το σκάνδαλο του μπασκετμπολίστα με τη Μάραλι Νίκολς, με την οποία και απέκτησε έναν γιο, οι δυο τους αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Εκπρόσωπος της Khloe Kardashian μίλησε στην Page Six και δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η True θα έχει έναν αδερφό. Η σύλληψη έγινε τον Νοέμβριο. Η Khloe είναι ευγνώμων στην γυναίκα που μπήκε ως παρένθετη μητέρα για την ευλογία που της έδωσε. Θα θέλαμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας, ώστε η Khloe να μπορέσει να επικεντρωθεί σε αυτή».

Αν και αποφάσισαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο βήμα και να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, ο ίδιος εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει πως το ζευγάρι δεν είναι ξανά μαζί.

Πηγές αναφέρουν πως η απόφαση αυτή είχε παρθεί, πολύ πριν βγουν στη δημοσιότητα οι απιστίες του σταρ του NBA και σίγουρα, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του με τη Μάραλι Νίκολς.

«Η Khloe και ο Tristan είχαν ήδη το μωρό, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Ακόμα και μετά από αυτό, η Khloe σκεφτόταν “θα το κάνω μόνη μου”», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τηλεπερσόνας στην Page Six.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν κάποιες ημέρες, η Khloe Kardashian βρήκε νέο σύντροφο και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE